Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi jel vama jasno da mi zivot nema smisla vise...
Nebrinite vi iz RS-a a ni vi iz Hercegovine ,S.D.A je tu dezurna da ga primi do j.a.j.a kad god to treba samo recite kad i gdje,mi ćemo popustit samo nemojte nam dirati a.h.m.e.t.o.v.i.c.a s funkcije ministra on nam je najbolji kadar. Pozdrav za L.a.k.t.a.š.e.(S.N.S.D) iz centrale S.D.A i ako mozete navratite večeras oko 8 da okrenemo roštilj i zveknemo koje pivce.
Hrvoje! Vijece ministara ima 9 a ne 10 ministarstava Ne lupaj ko Maksim po diviziji
@ping, upravo tako. Komšićeva šuplja priča, kao ono kad je izdao Palestinu jer mu je navodno Hilary Clinton obećala podršku u uspostavi vijeća ministara hahaha i onda dobiše 3 od 10 ministarstava koliko bi dobili i prije godinu dana. Naravno da na državnom nivou ništa od ovog. Ove može jedino plaćati federalni budžet jer tu SDP ima pristup. Mada, i tu su već u minusu 420 milijuna KM pa ne znam dokle će se moći kupovati socijalni mir. :)
GDJE JE NOVAC ZA BORCE ,PENZIONERE I MUZEJE?
SDP-ovo sranje, prepali se branitelja pred zgradom Zajedničkih institucija. Hrvati i SRbi neće doći na sjednicu! Komšićev privatni prijedlog
I Komšićoglu dobro zna da će dobiti onu stvar u erekciji i ovo je samo jeftina populistička politika za glupe Bošnje o kojima postoje hiljade viceva, što nije bez veze. Poštenije bi bilo da je promijenio prezime u Popušlić, a ime u Sejdo.
Mi u privatnika ionako mjesecima nam kasne plate.Nek vide i ovi na budzetu kako je ne dobijat plate.
sta je ovo ljudi,ima ili nema para za 12-ti
A ispati se i ovaj Dodik bez zezanja. Vozari tamo - vamo taman kad pomisli eto dogovoreno je mozemo rastakat zemlju Komsic im halakne amandmanima. Ima veceras da se medjusobno ispljuju i da izadju cestitaju Novu godinu narodu i kazu da NISTA NIJE DOGOVORENO I DA DOGOVOR O VJECU MINSITARA VISE NE VRIJEDI. Nastavak trakavice sljedi u 2012-toj godini
Pozdrav U, neka tebe ovdje nama su Hrvati i Zagreb pravo mili!! samo neka nema onih smetljara!!
Pozdrav iz Zagreba,glavnog grada svih Hrvata.....ZDS
Nikad vam nije dosta bagro lopovska !!!