Nijedna presuda za ubistvo 13 ljudi
0
Očaj porodica žrtava iz "Vranice"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su njihovi u pitanju znaju separatisti do neba kukat......to im je glavna odlika ko i srbima te majorizirani te ugrozeni.........ali smece ispred svojih vrata nemaju eto namjeru cistiti !!!!! Nije ni cudo sto se jedan od zlikovaca preziva Skutor..........SIKTER !!!!!
Juka jeste kriv za nestanak ovim mladica. Ali pod cijom je komandom bio Juka u Mostaru te 1993??? Izrod saraj\'vski, mafijas.
Ne bi trebali o ovome pisati radi kucnog mira u Federaciji BiH. Kuku, sta ce nam susjedi pomisliti? Zaboravimo i idemo dalje. Zajedno! ;)
Najgore je sto su susjedi jos uvijek ponosni jer su ih ubili na svirep nacin... SDA Sarajevo majku ti uvijek *****!!! Kad smo bili na Humu, vratili ste nas da se ne bi Tudjmo naljutio. Kosti vam se prevrcale... Alija, fakat si (bio) b*lija!
MIKi.... SMRDIŠ.... turćine....
Sad kad se poceo nazirati pocetak kraja za zrtve Bugojna, opet se latili Vranice. Pitajte Jukine bojovnike sta su radili u ljeto 93.
Nazalost i sad imamo uusttaassee koji slobodno setaju Mostarom a niko im nista. Zelio bih samo poruciti takvima da jevreji do dan danas love naciste iz drugog svijetskog rata...znaci ni oni nacisti od 90 godina danas nemaju ziva mira...pa eto sve do jednom PRAVDA CE DOCI KAD TAD!!!!!!!!
@fresh-tvoja mama i sestra !
@fresh. niko nas ne j*b*e ali j*b*ac*emo mi vas
ma ko vas j*be bal*je ;)
Ova dva iznad komentara su prava slika koliko su druge nacijonalnosti pozeljne u Bosni,posebno krvolocnog sere
Suzivot sa Hrvatima pa i Srbima ali bez odricanja od vjere i ostaloga. Nasa vjera je tolerantna… Mi nismo napravili Omarsku, Keraterm, Manjacu, Heliodrom… Srebrenicu, Ahmice… Ne zaboraviti i drzati se svoje tradicije i vjere i nikada ne pozivati na lincovanje ostalih naroda na vrbe i sl. To je primitivizam i divljastvo, a to nije tradicija Bosnjaka vec retardiranih otpadnika. Zato bi trebalo divljacke komentare brisati.
SKUTORE I SRBE NA VRBE
Neka im je rahmet. A što se škutorije tiče, polahko cure, već sada su nacionalna manjina, za 20 godina biće više Roma nego njih, Do konačne pobjede - Armija R BiH.