Sumnja se na prisustvo aflatoksina
62
Obustavljeno korištenje mlijeka sa 16 farmi u RS-u
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta kaze seselj na ovo?
Ovo je samo jedan od "pozitivnih efekata" naših specijalnih odnosa sa Srbijom, uvezena hrana za stoku po veoma povoljnim uslovima.
kazu da je na sabahu najljepse popti casu samog mlijeka ihihihhihi
Sve na jedon mjestu o velikom UNITEDU. manchesterunited4ever.wordpress.com/ POSJETITE !
Ovaj prethodni komentar je bas idiotski. Stvarno me je sramota ovog lika, ne mozes biti toliko glup, jednostavno ne mozes!
Pa oni piju mlijeko od krmeta ha ha ha haaaaaa doje ga srpski
Nema gdje nema ovoga aflatoksina u mlijeku, samo ga nema u mlijeku krava iz Federacije:) Ljudi budite na oprezu šta pijete. Inače najveće količine aflatoksina se nalaze u kukuruzu jer je ljeto bilo sušno, a kukuruz je osnovna stočna hrana pa je tako aflatoksin i završio u mlijeku. Moj savjet je da izbjegavate koristiti kukuruzno brašno, kukuruzni griz i palentu. Niko da se našali ispitati prisustvo aflatoksina u proizvodima iz kukuruza!!!!
Dobar dan dajte mi jednu produženu kafu s mlijekom bez aflatoksina sa šećerom! Ona zavrati rukave, izvadi sisu i natoči. Ja bez teksta ne znam ni jel obrano ili neobrano ali je prijalo
a kada ce vise nase institucije izaci sa rezultatima analize naseg mlijeka ili ce sve samo zataskati ???