Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasno, kakav mentalni sklop moras bit da dozvolis ili svjesno pustis nesto ovako u rijeku jer cisto sumnjam da je slucajno i da se omaklo...
Indijac misli moze ovdje ko i u svojoj vukojebbini
Ma hajde, malo zagadili. Nista strasno. Koja markica u dzep nekome da se to malo zataska, a narod ce svakako zaboraviti brzo ko sto su zaboravili one bakterije u flasiranim vodama ili ko je ukrao 5.5 tona zeljeza sa gradilista tunela kod Gorazda...
ili respiratore ili...
Prodaje Silajđžiću za JEDNU MARKU
Ma ja, riba je malo obogaćena čelikom, nista strašno
Uhljebi na pozicijama dozvoljavaju ovo, kreteni sa dna kace!
Eh, da mi je osjetiti zeljezarin miris dimaa
Sad tu vodu flasirati i na police.Narod ce je popiti jer je malo otrovna🤣
Ma za ovo se lezi
Hajde punite više zatvore, najveću mafiju puštaju a sirotinju zatvaraju
zbog 2 metra drva...
Pa nije BiH Indija
A da nisu aktivisti snimili i prijavili inspekcija ne bi ni reagovala! Imaju pametnijeg posla!! Selam ministrici Dzampo!!!
U njemackoj bi zatvorili firmu i mnogi bi zavrsili u prdekani, a kod nase to sasvim normalno hajd izbristrit ce se s vremenom!
Pa ovo treba za glavu skratiti....Odakle ti pravo da zagadjujes javno dobro BiH???
To je ta demokratija prodana pod mu.da za bubrege, da se ovo kojim slučajem desilo u bivšoj državi, svi bi bili pogubljeni, vodilo se računa o zdravlju ljudi. sad svaka šuša može doći i nesmetano trovati stanovnike i, šta kazu u sdo imamo svoju fildžan državu hahahhah...
Čuj pogubljeni. Pa nije bio Džingis Kan u bivšoj državi.
Sta ima demokratija (nacin kako biramo politicke poslanike) sa tim sto neka privatna firma zagaduje rijeku? Izmisljas ili ne znas kako je uopste bilo za vrijeme bivse juge, niti imas pojma sta se sa prirode radi u diktaturama. pogledaj malo prema kini
Nije ovo nikakav incident, ovo je jednom rječju katastrofa. Zdrava svijest, odgoj i kultura naroda se ogleda u prirodi iz čega se može primjetit koliko je naš narod glup, neobrazovan, neodgojen i nekulturan, a kad treba popljuvat drugog i glumit žrtvu tu smo prvi. Prvo naučite djecu da ne bacaju smeće gdje god stignu, pa se onda zovite roditeljima.
I još samo da dodam, prije par dana stojim na autobuskom stajalištu na Pofalićima zajedno sa srednjoškolcima i gledam kako djevojka uzima zadnju žvaku iz pakovanja i pakovanje baca na cestu, a 3 koraka od nje se nalazi kontejner i ja bih samo da pitam roditelje šta VI gospodo radite sa svojom djecom, čemu ih učite ?
Cuj,neprimjecuje se pomor ribe.Ribe jednostavno nema u Bosni vec godinama...pomor je vec ranijih godina odradjen.Fuj drzave i .urca od kompanije.Da je prava drzava odmah bi se islo na sud i trazila odsteta,nije ovo prvi put.
Odgovorne u zatvor strpati odmah