Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i vec je jedan od znakova upozorenja zavrsio u milji...
stvarno vam je vijest
Mogao bi se neko ovde fino strmopizditi vracajuci se pijan iz SFF partijanja po Domu mladih i Ajfelovom mostu.
Ovo je katastrofa, strasno, zalosno, necu moci oka sklopiti, suza bi iz kamena kanula! Govana i vijesti, veca je steta sto je kod mene poplavila lijeha luka pa ne znam ni gdje je bila nego ovo!
Sreca da je Civilna zastita brzo reagovala, naljepila trake i na taj nacin sprijecila mogucu tragediju...
Ovo nidze na svijetu nema.
Ide dobro uz onu tendu na Pravnom...garantujem da će se turisti slikati pored ovih novih eksponata jer će misliti da imaju neke veze sa ratom.
SADA ĆE FUAD BABIĆ IZ ZAVODA ZA IZGRADNJU KS REĆI EVO KLIZIŠTA I POSTAVIĆE USLOV DA BUŠAĆA GARNITURA NE SMIJE BITI STARIJA OD 6 GODINA...A VLADA KANTONA ĆE REĆI EVO VIDITE I NAS SU POPLAVE UHAKALE TREBA NAM 500 MILIONA KM ZA SANACIJU...A TI ŽELJEZNO POLJE, MAGLAJ, TUZLO VI OSTALI GRADOVI EVO VAM PO 35000 KM ZA SANACIJU MAJSKIH ŠTETA! SARAJEVSKI HAHARI!
evo GRASu izgovora da opet obustave saobraćaj
Vrlo strčno i profesionalno ograđeno. Šta dijete zna kako se provući pored trake...
Katastrofa i to baš pred otvaranje SFF, strašno!