Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo moron može prepustiti roditelju da donese finalnu odluku o upisu djeteta sa poteskocama u redovnu osnovnu skolu. Ako pet strucnjaka kazu dijete nije za redovne skole, nista ne vrijedi ako roditelj misli da jeste. Neka djeca mogu se asimilirati u takvo okruzenje, dok druga ne mogu funkcionisati i potrebna im je prava pomoc, a ne napola obuceni nastavnici i asistenti koje su onako nahvatali da rade s njima.
Roditeljima je bitno da ih skinu s vrata i uvale na parking u najbližu školu, sve ostalo je mazanje očiju i samima sebi i društvu. Kakve crne šanse ima dijete sa IQ 50-60, ne znaju jesu li pošli ili došli i takvi će biti do kraja života. Kakva crna njihova socijalizacija kada su ostala djeca na hiljadu svjetlosnih godina ispred njih i nemaju s njima ama baš ništa popričati.
Milorad Dodik je jači od Amerike, pracosuđa. Svu vlast ima. Covjek ispred vremena.