Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put da kazem SVAKA CAST BH. DIPLOMATIJI.
Zamislite bol majke koja kaže da je bila sretna što je našla kosti svog sina da ga može propisno ukopati, naježio sam se
Žrtve i svi mi moramo pricati glasno i podsjecati na genocid i sve zlocine koje su pocinili agresori i njihovi pomagaci!NEVER FORGET SREBRENICA!🇧🇦⚜️
Samo jako. Neka se izglasi vise Rezolicija o Genocidu u Srebrenici
I dalje vi ganjate pricu o genocidu....kao prvo kako mozes prezivjet genocidu???isto kad bi rekao da si prezivio streljanje ??Oli da Si prezivio samoubistvo... Drugo ..... Da Su htjeli genocidu.znaci istrebljene nekoga ,Sto nisu pobili zenu i djecu.? Radilo se o strasnom zlocinu nad vojno sposobnim ,a genocid je uveden Samo da bi se imalo sta nabijat na nos srbima.
Pa ima svjedoka koji su upravo prezivjeli strijeljanje mamutjbm
Tako je Emire
O genocidu u Srebrenici treba govoriti uvijek i svugdje, jer ako se nude ćutalo i ne reagovalo na negiranje na zakonom predviđen način, negatori ĉe i dalje misliti da su u pravu! Također, treba govoritibi o drugim stratištima i logorima kao onim prijedorskim... Naravno, uvijek biti spreman da se istinom, dokazima i činjenicama sve potvrdi!
Samo vi huskajte narod, odlicno vam ide. Dodje li do sranja opet ce vam neko drugi biti kriv.
svaka cast za trud, ali ovo je najvece go*nvo sto je ikad progovorilo o bilo cemu! unovcili su zrtve srebrenice
Kako će te prepoznati nas ustašhke Čovićeve botove na Katoliksu ????? Tako što će te i na vijestima o prirodi čitati pljuvanje po SDA i Izetbegovićima. Ukoliko nas pitate zašto toliko preziremo i mrzimo SDA i Izetbegoviće, reći ću vam, zato što su najveći krivci što mi Pavelićevi potomci nemamo svoju Rvatsku Banovinu utemeljenu na ideji Ante Pavelića,Sranje Tuđmana i Gnojka Šuppka..
Da, mogu se lako prepoznati. Iako se često i rado pretvaraju u Bošnjake. UZPovski um ih uvjek izda, a i botuju kako kažeš. Imaj listu stvari koje su dobili da stalno ponavljaju.
Svako ko je učestvovao u genocidu je genocidan.Svako ko prešućuje genocid je genocidan.Jer šutnja je znak odobravanja.Svako ko negira genocid je bez sumnje genocidan.
Suljagiću kapa do poda.
pobjeđuje međunarodno pravo i humanizam, a ne srpsko narcisoidno tumačenje međunarodnog prava i ... srbizam
Bravooo nasiii👍😀 rezolucija ae mora usvoit
Samo kiltura sjecanja. Ko god prica da se tteba ekonomiji okrenuti a ostaviti se price o genocidu je obicna izdajnicka ubleha. Jedno ne iskljucuje drugo i ekonomija i sjecanje na genocid je ispravno.
bravo Suljagicu
jadno je da niko od nasih piloliticara ne prica engleski
Opet vas uvlače u rat protiv Srba,.opet će nečije majke zakukati, i opet vam ništa dati neće. Samo će vas i dalje u protektoratu sa Srbima držati, da bi vas kad im ustreba, opet nahuškali na Srbe. U dva svetska rata ste pobili stotine hiljada Srba, ali vam to ne pominju, ne uče vas o tome. A Srbi će pokrenuti te rezolucije, i videćete šta su vaši rahmetli činili. I opet vam će vas zapad nakon svega držati blu protektoratu...Opet!
Kakve stotine,milione.
A dodick kaze da u srebrenici nije unijen ni jedan musliman