Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da nas nema puno...a vidi....dobro smo raspoređeni
"_Prema statističkim podacima bosanskohercegovačkih statističkih zavoda u 2013. u BiH su umrle ukupno 35.622 osobe." Podaci su zapanjujući. Znači u BiH u prosjeku dnevno umre 97,50 ljudi. Znači, dnevno "ode" oko stotinu BiH građana? Ko nas ovo ubija? Šta nas ubija? Zašto je ovoliko oboljelih? Zašto je ovoliko mentalnih bolesnika i ovoliko samoubistava? Zašto su nam usluge zdravstvene zaštite na najmanjem mogućem nivou? Da li ima iko da se pozabavi ovolikim smrtnim slućajevima? Radi li se na osiguranju zdravstvene zaštite onih koji je ne mogu ostvariti, a ni platiti zdravsvene usluge? Da li je ikog briga za čovjeka???
Valjda cirkulatornog???
Sve je to nezdrava hrana, ali staćemo kad je moramo jest, i dodajmo na to pivo, vino, rakiju, i ostala alkoholna pića (naravno ovo se odnosi na nas koji cugamo)
Ne glavni izrok smriti je ''bog dao, štaš''...
DF i SDA ko prezivi dobar je hahaha
hajde SDA, ali DF? A staje sa HDZ, SDS, SNSD,...
svjetski prvaci u pusenju,usmrdjele kafane,glavuse se pucaju za dorucak,suho meso se dozivljava kao nobelova nagrada, u jablanici u sedam ujutro nema mjesta,u cevljanovicima se okrene i do 7.000 jagnjadi....
A gdje su statistički podaci za 2014. godinu? Nije valjda da Statistički Zavod nema te podatke? Ne bi me čudilo da nema.
Najbolji lijek za mrsanje: NEMAS PARA - NEJEDES!
355,000 bosanaca u jednoj godini umrlo,jbt...zvuci nestvarno.....
...355 hiljada ljudi u jednoj godini? :-D hahahahahaha
valjda raja slabo komentarisala na klixu te godine pa ovi kontali da smo svi pomrli ;)
i naravno po starom provjerenom receptu "pusti raju da ti greske trazi" greska je ispravljenaaa