Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar kruzni, treba se priznat. Kad zavrse i ovaj drugi, prepolovice dosadasnju guzvu.
Efendic ubica. Frajer za 2 godine uradi, ko neko za 12.
Stvarno je dobar, svidja mi se sto radi kontinuirano a ne kao neki mjesec dana pred izbore. Efendicu bi zazelio puno srece i da nam planira jedan izlaz iz Buljakova preko Halilovica ili tvornice zice u ulicu Dzemala Bijedica, tek tada bi se rasteretio saobracaj iz Drinske ulice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izgleda lijepo..samo staviti ogradicu oko kruga u sredini, ili fontanu, da ne mogu pjesati tuda put prepoloviti ...
Kružni tok nije ni gotov, a vozi se i vozi njime...
U ovoj državi izgradnja jednog pišljivog kružnog toka je vijest...aloooo gdje smo mi...
Postave sve kako treba, urede cijelu dužinu ceste u par traka.I ostave jedno 50 kvadrata stare ceste jer kao nije puno oštećena samo nekoliko krpljenja i naruše kompletan izgled
EKSKJUZMI EKSKJUZMI A KAKO ĆE KOMUNALAC UĆI UNUTRA DA OVO POKOSI KAD AUTA STALNO PIČE? A SVI VRLO DOBRO ZNAMO DA ALIJA RAHMETLI I TITO ZAGRLJENI PROHODAJU SARAJEVOM, NIKO IM NE BI STAO DA PREĐU ULICU.....A NE OBIČNOM ČOVJEKU, TO JE NAŠA KULTURA.
Sve raskrsnice mijenjati kružnim tokovima....Zenica pokazala kako se to radi samo pravite....pa valjda će nekad paše naučiti za šta služi unutrašnja traka na kružnom :D
ali vala bas :) mene vise brine vanjska xD
normalno da te brine kad nema niko u unutrašnjoj recimo na mostarskom možeš komotno ući u unutrašnju i raspalit roštilj neće te niko ometati....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hejteri Efendica na a.paratima
Efendic je jedini lik koji valja u SDA. Jedini lik koji nesto radi dok svi ostali jedu govna. Dabogda bilo vise obrazovane omladine poput njega koji su na pozicijama a ne Zukici, Campare, i ostala stara bagra.
Več neki hajvan prešao preko sredine kružnog,bit će skračivanja
Ponekad pomislim da samo Efendić i NG radi nešto u ovom gradu.
na semaforima ispred kruznog i na skretanju desno sa glavne ceste, postaviti displeje koji ce u periodu trajanja crvenog svjetla prikazivati video kako na ispravan nacin koristiti kruzni tok, jer zaista, kod nas malo ko zna pravila kretanja u kruznom toku.
evo kako se koristi kruzni tok https://www.youtube.com/watch?v=XcK8sjzTlWI
sad ce tek guzva biti
Što će seljadija da gaza po travi (zemlji)
Pa boje se betona i asfalta , konta proklizace opanci ! ;)
Ukradenog betona: 5cm Svake godine popravci: 70 miliona Dobar biznis.
ne volim kruzne tokove, iako su za saobracaj spas....
@rima Izvini gdje si ti polag'o testove...onaj ko ulazi i kruzni ima prednost?!da ali u nekim ogromnim kruznim gdje je tako oznaceno kao u nekim velegradovima...u ovim nasim "obicnim" onaj ko ulazi u kruzni nema nikakvu prednost...
ne volim kruzne tokove, jer se u nepoznatoj sredini lose snalazi gdje mi se sta nalazi, gubim cijela naselja i tako, cak i ako izadjem na pravom izlazu, otezava mi orjentaciju opcenito. sto se pravila tice, prednost je onog u toku, bar kod nas je tako, mozda je negdje drugacije..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)