Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast. KS uz sve manjkavosti pokazuje ipak veći nivo politike.
Samo naprijed sa projektima 👍
Ovaj objavljeni pamflet je samo umirivanje Bošnjaka da lakše progutaju apartheid koji je legaliziran jučer glasovima HDZa, stranke kojoj pripada majka Nihada Uka, premijera od jučer palestiniziranog kantona Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fokus na nultu borbu protiv korupcije huraaaaaaaa
Vlade sastavljene od ljudi za koje niko nije glasao... Kada su 1945. uz pomoć gluhih kutija, zastrašivanjem i krađom glasova komunisti sjeli na vlast prvi naredni izbori su se održali tek 50 godina kasnije i pustili su (djelimično) vlast tek nakon krvavog rata i to samo zato što su izgubili rat.
Majka Nihada Uka, premijera KSa, je istaknuta članica HDZa i HNSa. Da li još iko sumnja da su Trojkaši HNS?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Proćitah program i posebno me zainteresova šta planira ministarstvo komunalne privrede KS i nigdje ne vidjeh konkretnih projekata zatvaranja kontajnera za smeće što je rak rana komunalne čistoće kao ni projekta razdvajanja vodotoka od kanalizacije koševskog potoka.Umjesto toga već decenijama poznate fraze umotano u celofan.
Jake mjere nema šta! a uposlenici KJP Veterinarska stanica KS vec 3 mjeseca nema platu, a od decembra doprinosi nisu uplaceni! Bolje bi bilo da ste im obezbjedili uslove za rad dostojne covjeku, umjesto sto ste ih doveli na prosjacki stap i pred gašenje
Ne pitaš se ko je navukao dug u tom KJP od 600 000 maraka? Ne pada ti napamet?
Pa šta konkretno rade ti u Veterinarskoj stanici KS. Znam da su dopustili dasve laboratorijske analize i projekte umjesto njih radi Veterinarski fakultet. Samo od naplate laboratorijskih usluga bi mogli finansirati plate uposlenika ali ne neka radi Veterinarski a mi ćemo odmarati i polako postaneš nepotreban. Realno Veterinarski fakultet sa laboratorijama ubi posao a ovi jedva preživljavaju. Ko je krivac za to?
sve ološ nepismeni
Manite se šuplje.Očistite ovaj grad od smeća.Na sve strane razbacano kao da smo u Indiji.
Koje saljivdjije ovi trojaneri! U programu spominju ni manje ni vise nego strucnost, kompetentnost i depolitizaciju, koji vic!
blejanje za siroke narodne mase,,debilnu finu gradsku raju koja je izabrala TROJKU na nivou BIH i sahranila drzavu jednom zauvijek!
Država se počela sahranjivati sa nakaradnim dejtonskim nesporazumom prihvačenim od Alije SDA a nastavljena u miru sitno sopstveničkim interesima,ličnim bogačenjem,uzurpacijom državne nekad radničke imovine,pretvaranjem kantonalnih i FBIH predureća u SDA bankomate i svakim drugim neredom umjesto brige za državom bar onim djelom koji su branitelji ARBIH odbranili a zašto ne i lobiranjem za cjelovitošću BIH i poništavanju rezultata agresije.
Fokusirat će se na uhljebljavanje i lično bogaćenje.
Jedino me raduje što Semir Efendić ćini dio vlasti u KS!
I ovo su kao pisali za građanje zadnjih 6 mjeseci? Bombastični podebljani naslovi poglavlaj i populističke teze ispod naslova na 15 stranica ukupno. Pamflet obični
Bilo je pitanje vremena kada će država biti sahranjena u korist entiteta i kantona. A kanton je za bošnjački narod novi naziv za geto. Svakako i prvi slučaj u historiji da je dominantna većina sama sebe uništila usljed nekompaktabilnosti da vidi dalje od pojedinačnih interesa lokalnih begova, aga i knezova...
Što više zapošljavanja rodbine, što više krađe javnih para preko nabavki, što manje ulaganja u sport kulturu nauku, hoćemo kameno doba i da su nam na vlasti faraoni a ne neko EU doba fakaš to
Program je samo moderan izraz za otimačinu javnih resursa. Pravi program je uhljebljavanje, zapošljavanje, nepotizam, tenderi, firme bliske trojki će otimati sad umjesto firmi sda. Ukratko sve ono što je sda radila, sad radi ova koalicija 3+1. Košarkaš sad znanje kojem ga je naučio asim primjenjuje i na ostale nivoe BiH.
A ispod stola kad se gleda sav fokus na korupciji ili kako jedan zeleni ahbab kaže težimo nultoj borbi za korupciju