Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Angela okupiraj nas ... zvat cu se Hans ako treba
ma joj muka mi kad vidim baketa da sa Kitoprimovickom reze tortu ... Angela normalna zena, zivi u stanu od 55 kvadrata, nezaposlenost nikad manja u Njemackoj ... vidi nas buraz moj, tuga ...
@dolazim uskoro ... bio sam neki dan u RS-u i utjesio sam se kad sam vidio kako je vama ... opusteno samo
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Pa dok se kod nas krave od političara otele treba tri godine. Dodik se kobajagi bori za prava Srba, ovaj za Bošnjačka, ovaj za Kroatska i tako ori. Što kaže Izet, staviti šator iznad Bosne i imamo najveći cirkus na svijetu.
Ja sam se izjasnio kao federalac jer zivim u Federaciji a maternji jezik mi je takodje federalni, nesto slicno bosansko-hrvacko-tursko-srpskim
pamora da traje duze Austrija nike brojala krvna zrnca 😀😀😀😊
Štaš kad nekome smeta prevelik procenat bošnjana...
Šta sve rade da se srpskoj genocidnoj gamadi poveća postotak stanovništva u odnosu na Bošnjake.. ma bre zločinci i genocidaši ne možete Bošnjacima ni Islamu na ovim prostorima ništa. Koliko ste samo pobili i prognali a nas i dalje sve više i više !!!
Dok se ne objave rezultati popisa iz 2013. Važe ći su rezultati iz 1991. Muslimani 1,91 milion, Srbi 1,36 milion, Hrvati 0,76 milion, Jugoslaveni 0,24 i Ostali 0,17 miliona.
Procitajte izjave srpskih heroja na:
http://slavicnet.com/sokolac/sokolac_nevesinjska_forum.html
Jbes mi sve ako su ovi normalni =))) Kazu: "Bosnjaci su 1992 krenuli u "dzihad" da ovladaju bh. prostorom =))) Onaj, da mi je znati cime su to krenuli, kad nisu imali ukupno ni 200 pusaka na 2 miliona stanovnika =)))" O njima treba pisati bajke, pjesmice ... ovo je ludo, naucna fantastika =)))
"Cijelo stoljeće poslije, pune dvije godine nakon obavljenog popisa stanovništva potpuno je neizvjesno kada će biti objavljeni konačni rezultati popisa koji je u BiH održan u oktobru 2013." Koliko li je samo osoba pomrlo i novih se rodilo ya ove dvije jebene godineRezultati nece da se objave je gelda svako svoju stranu da moze u pogodnoj situacijii manipulisati tim stvarima, da se sta fitivno predstavi it ako ,dalje odugovlaci se i zbog toga sto ce se pare i dalje davati na rad tih komisija je ,dok god moze proci .a to su nase pare ove sitorinje bosanske i hercegovacke
Što nam Adolfe preseli prije vremena..da ovu bagru naučiš pameti...
"Ne vjeruj nijednoj statistici, koju nisi sam manipulirao."
Austrougarska nie imala problem između Austrijanaca i Mađara oko objave popisa. Niti sa bilo kojom od nacija koje su ulazile u tu veliku monarhiju. Tada smo bili u jednoj državi sa Česima i Slovacima!
Stvarno ne vidim razlog ovolikog razvlacenja, nema nas 200 miliona. Dok sve svi dogovore koliko kome procenata treba svi cemo izumrijeti. Otprilike je jasno ko gdje zivi, gdje cu vecine, tako da ove gluposti stvaraju negativnu sliku o ovom zavodu za statistiku ili ko kod ovo radi.
Jeste, ali 1910. nisu postojali oni koji ma je želja bila prikriti svoje laži o brojnosti najbrojnijeg naroda u BiH i otkriti neugodnu istinu da je ta brojka sve bliže dvotrećinskoj većini. Zato sada svim mogućim mahinacijama pokušavaju lažirati rezultate ili usporiti njihovo objavljivanje što je moguće duže. Da toj kliki rezultati idu na ruku, oni bi bili objavljeni mjesec dana poslije popisa.
Objasni expertu na koji nacin dolazite do tolikog naglog broja stanovnika. Natalitetom nije.
Što ne kažete podatke popisa iz 1910. godine?
Gdje ces reci, Bosnjaka ni na mapi
Zasto su oni vazni? Gdje su popisi prije 7mog stoljeca prije nego sto su dosla okupatorska plemena, tj, Srpska i Hrvatska?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Etnicka karta iz 1879 http://img831.imageshack.us/img831/2183/1879etnickabh.jpg
'herman hesse' - još jedna budaletina koja zbog 1 minusa koji dobije ulijeće na profil i minusa sve redom. Koji paćenik.
Cekaju 2020, pa da ponove popis... sad im se ne svidjaju rezultati - u "RS" ima puno Boshnjaka, a u "FBiH" ima puno "Ostalih"...
-prema unaprijed utvrđenom planu, Agencija za statistiku BiH trebala je, da nije bilo političkih opstrukcija, prve konačne rezultate objaviti sredinom ove godine. Razlog je jasan...