Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ovi što su glasali pojma nemaju zašto su i zbog čega glasali, neki spominju očuvanje entiteta i sl. a u igri je zapravo nešto drugo a to je ostanak Dodika na vlasti, ove rezultate i referendum možete okačiti mačku o rep Pitam ja ove "Bosance" Srbe koji rade u Sarajevu ili bilo gdje u Federaciji a žive u manjem dijelu BIH da li će im referendum dati novi posao ili će se opet "sljegnut" u mrski im veći dio BIH?
Ako ti ne glasaš za Dodika šta ti smeta da on ostane na vlasti ?
@drugovi.carice Nije stvar u tome ja sam htio da kažem koliko je ovaj referendum beznačajan, Dodik bi trebao prvo da smeta svom narodu
kako 1,2m imaju pravo glasa, kad u rs-u ima ukupno toliko stanovnika, i djeca glasala ? haha
na referendumu se glasacki listici dijelili ko u konzumu, kad ona teta za kasom dijeli frozen slicice :))
Eki ovo! Objavljeni 'konačni nezvanični' rezultati. Hrkljuš...
"konačni nezvanični" rezultati...? Hehehe Ovo je garant neki hrkljuš iz Laktaša.
joj jes jebeno kad te matematika ne ide hahaha mozete i 100 % pisat sve uzalud od danas samo crni hljeb na trzistu i on nece dugo
Samo poredjenja radi: 1. Referendum 01.03.1992. o Nezavisnosti BiH - izlaznost 64% 2. Referendum 25.09.2016. o Danu RS - izlaznost upitnih 55% Pokazano i dokazano šta je bitno i koliko se šta voli. Čestitam onima 45% Srba koji nisu uzeli učešće u ovoj lakrdiji a znam da ih je i više. I na kraju ona dobra stara: Čega se pametan stidi budala se ponosi.
SPEKTAKL JE DOŽIVIO DEBAKL.
Bakir ga je hladno pustio da se sam zaplete u svoja sranja. Neviđeno kuliranje na našim prostorima.
Dok su srbi glasali, Bosnje pili kafu. ma bravo narode
I OVOGA ZVALJA HAPSITI.I ON JE POSLE DUDKA BIO NAJGRLATIJI.
E moj Karabe bices ti skaran kad te Dodik pusti niz vodu a doci ce vrijeme kad ce neko odgovarati za vasu avanturu...
https://www.youtube.com/watch?v=FZZJeMKJV3M
Sefer Halilović
ma referendum nema pravno dejstvo tak da je nebitan. ali evo jedne smijesne cinjenice koja govori u prilog tome kakva je i sama organizacija referenduma u rs ukupno zivi oko 1.228.000 pravo glasa nabreferendumu 1.219.000 hahaha izgleda uveli da glasaju i djeca od prvog osnovne pa nadalje. samo predskolsko nema pravo glasa pa bosanski srbi koji ste vi cirkus.
opet ovaj karani izmislja toplu vodu hahahaha oni se jadni toliko trude da sve izgleda "legitimno" da i sljepac vidi da je sve namjesteno i da je sve samo jedna (poskupa) priredba za mase.
referendum is soooooo yesterday ;)
hebem ti učiteljicu......matematike.....haj ponovo,nije dobro...
Neustavni referendum, ilegalan znaci je dokazao da Srpski narod nije spreman da se nagazuje za politicke avanture i da ih nema ni 50% koji su se potrudili da izadu i potvrde ono sto smo svi vec znali. Bitnija je sutnja odnosno opredjeljenost tih 45+% koji su odlucili da protestuju i ne izadu na referendum sto puno govori o podrsci Dodiku kao i generalnoj Cetnickoj poltici. Od ovih 40% se moze ocekivati da su dokaz napredka Srba u BiH i da su oni kljuc ka uspostavljanju normalne drzave.
da imas imalo mozga skontao bi da je ovih 56% ustvari 56% od 82%, jer ti nije izasao ni jedan Bosnjak od onih 18% prijavljenih u RS... tako da ti je izlaznost referenduma vise od 70% cisto za tvoju informaciju ;)
@Dingospo3333 Ako se gleda tako cijela suma kao sto ti cisto razjasnjavas, onda su rezultati u RSu: 40 % ZA 9. Januar 60% PROTIV 9. Januara Samo za tvoju informaciju, jer nemozes uzimati Bosnjake kad ti treba da izmanipuliras a njih odbaciti kad ti zasmeta