Komentari (467)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas su frustrirani ovi hercegovacki Hrvati i imaju kompleks nize vrijednosti. Od isticanja zastava pored puteva u hercegovini i Bosni gdje su vecina , do postavljanja krsteva i sahovnica po brdima i kamenjarima. Mislim pored toliko drugih stvari u zivotu ovakve stvari moze raditi samo mentalno oboljeli covjek. Sta bi sad mi trebali iznad Sarajeva, Zenice i Tuzle stavljati mjesec i zvijezdu i ljiljane po autoputu...mislim nidje veze
Mozemo i mi iznad Mostara isto ko i oni, ali nemamo potrebe da ista dokazujemo ako me razumijes
onaj koje frustriran ostavlja evo već nekih 800tinjak komentara na dva članka..više komentara ova dva članka imaju nego svi o karadzicu zajedno pa ti vidi ko se tu frustrira djomba
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Morate ih shvatiti...ne zive u Hrvatskoj sto su silno zeljeli, pa zbog toga imaju pozudu da se makar likovno uzdignu nama u inat...a opet valja im u Bosni zivjeti
kako komentirati slavlje bosnjaka posle turske pobjede na euru 2008 godine?jel to isto likovno uzdizanje i teznja za zivotom u matici vam turskoj?ne znam sta vam smeta sahovnica,mi smo hrvati i ističemo da smo hrvati ne vidim šta tu ima loše?jel treba srati svakom onom ko na majici ima americke zastave ili obiljezja neke druge drzave...nemojte se nervirati zbog nas...skodi vam zdravlju
@connected navijali bi da imamo za vas igdje navijat...na sportskoj mapi vas nema nigdje osim onog jednog SP-a...a sjedecu odbojku ne pratim tako da oprosti :-)
Ne može se voljeti BIH a mrziti šahovnicu. Ne može se voljeti BIH a mrziti orlove i srpske boje. Ne može se voljeti BIH a mrziti ljiljane i islamsko naslijeđe BIH. Koliko građana BIH je ponosno i na šahovnicu, no poštuje i bošnjačko i srpsko znakovlje? I obrnuto.
A zasto klix ne napise da u gornjoj maoci zastava islila i zasto nitko od nadleznih ne reagira
Za ovu ekipicu mladih fašista i tzv. "navijača" Zrinjskog, koji sigurno ovo čitaju, samo ću postaviti ovaj link... Pa sad, crknite! http://reprezentacija.ba/43199-klub-vazan-za-drzavni-tim-zrinjski-svojoj-drzavi-daje-cetiri-igraca-i-trenera
najobicnija gomila papaka, nesposobni da u zivotu postignu bilo sta osim popunjenog tiketa u kladionici, nemaju drugog nacina na sebe skrenuti paznju osim plemenskim obredom u brdima oko mostara.
Ma to su glupanderi upotrebljii samo od izbora do izbora. Inače će to nacrtano strašilo vatra pojesti!
najtuznije od svega toga sto ce ovi Hitlerovcni ponovo za 50 godina porusiti mostove... hajde sada Bosnjaci idemo istom mjerom okacite i vi neko nacionalno obiljezje poistovjecite se i vi sa fasistima novog vremena.
Srbi i Hrvati su poslednje fasisticke nacije na Starom kontinentu. Debila je i ranije bilo, prosli su...samo Bosna traje :) Prije ili kasnije bicete dio nje - ako nista bar fizicki ⚰
Verovatno nikad neces shvatit smisao religije. Religija je stvar svakog pojedinca. Nije bitno koje veroispovjesti su bili ili jesu moji preci, roditelji, braca i sestre... Moja religija ne ovisi o tome, vec o mom vlastitom saznanju. Takodje, religijozne ljude postujem, a ti si nebitan... Odgovaram ti samo da bih ti dao smosao zivotu.
Da je sreće da ti ljudi tim činom pokazuju ljubav prema domovini, Hrvatima pa i svima. Ali isticanje nacionalnih simbola na Balkanu nema neku domoljubnu i rodoljubnu svrhu, već uglavnom služi za isticanje mržnje prema drugom i drugačijem. Ali neyse, valjda jednog dana bude drugačije. Digneš šahovnicu u Mostaru plaču Bošnjaci. Mašeš ljiljanima ili turskim zastavama kmeču Hrvati i tako u krug. Ove treće ne spominjem jer i njima sve smeta. Ne daj Bože da imamo četvrtu naciju.
kako mato djakovic jednom na obn-u rece onoi svoje znakove moraju praviti a nas znak svaku noc se sam pojavi i ne samo u jednom gradu vec nad citavom Bosnom a bogami i Hercegovinom.....:))))
Daj ljudino, ova zemlja ne pripada samo tebi i meni već i drugim konfesijama. To tvoje razmišljanje je klasika za Bošnje. Uradi nešto po tome da se ne obistine tvoje zle sumnje.
@Eaglex Šahovnica je određuje jedan narod jedne određene konfesije. Zlatni ljiljani su određuju jedan narod druge konfesije. Drug moj, imaš takvih primjera gradova po čitavom svijetu. Jednom vladaju jedni, drugi put drugi, i to tako ide u krug. A ja i ti se samo bez veze sikiramo a ništa ne možemo promijeniti, jer drugi kroji granice i vlada nama. Tako da....
Nesto mi slabo rjeci znaju ovi hrabri napucani
Ako vam je stalo do sahovnice i Hrvatske, pasos u ruke, i lagano predite u Hrvatsku i tamo ostanite. Granica vam je blizo, a ja vam prevoz mogu srediti.
dusaa im sarat po stjenama,pecinski ljudi,pecinska umjetnost!
Meni smeta sto u ovoj državi mozes otic na brdo i nacrtat bilo koji ku.ac i niko ti nece rec nemoj ! Haj to uradi u nekoj dr drzavi ! Zakon je čudo!
Ovi su fino prosli neko im gurnuo po petobu i mogu se našmrkat i napušit!
bolesnici