Agencija za nadzor nad tržištem BiH
150
Objavljen popis kineskih proizvoda opasnih po zdravlje
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon 20 godina??? bravo!!!
kinezi mrs u japan
Ništa nemam protiv kineza, ali imam protiv genetski modificirane hrane - njihov bijeli luk i protiv otrovnih boja na igračkama.... Baš njih briga za našim bebama i djecom.Moramo se zaštititi - podrška inspekciji, dosta smo bili svjetsko smetljište i otpad...
Ja neki dan guzio sa kineskim kurtonom, cuna me deset dana svrbila do ispod jaja...Toliko o kvaliteti.
fuj cuj pozvacemo da ih uklone to dok inspekcija ode
provjeriti KINESKA \'GROBLJA\' - !!! nijednom groblja nema, sta rade sa mrtvima? u BiH ne postoji krematorij! Kako dolaze na ova podrucja? Provjerava li to neko?
ma koga briga, bitno je da su jeftini. okanite se kineza, nisu vam oni krivi sto ste jad i bijeda :)
kosno marko na kosovo stize......
Oduvijek me je zanimalo ono famozno \"Made In China\", dali se odnosi na Republiku Kinu (ili ti ga Tajvan) ili na Narodnu Republiku Kinu (ili ti ga... Kinu). Interesu je me to jer sam na neki proizviodima vidio da piše \"Made in PRC (People Republic of China)\"???
Doduše, nisam ga nikad ni upalio, neće, nema fajde.
ma kakvi ba kinezi,fus i po
Pa ti vjeruj nekom ko se zove Šukrija, a preziva Dupčanin! U K a n d a h a r u bi čovjek i povjerovao, to je nalik na njih, ali ovdje...
pogledajte promotivni video mirada hadžiahmetovića: http://www.youtube.com/watch?v=1G2W0tICAXA&feature=plcp
nema dok bosnjo ne napravi ja kupio bira tv ima 10 godina nikad nista nsiam popravio
koliko knjiga ima ta enciklopedija