Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL MILOVAO MALOG MILORADA?
Kacevenda ga je ucerao svim srbima dobro a iscerao zlo
velika vecina serba je Vasilije , neko u blazem a neko i u tezem obliku
Neka Amir Zukić pokrene zaštitu vitalnog nacionalnog interesa zbog Pabla.
Šta više treba da uradi Smrdavenda pa da ga uhapse, da nekom bude žirant, a da ovaj ne vraća kredit?
Bolje da te pomiluje Budimir, nego Kacavenda!
Šta li će se još iskopati iz podruma beogradske Palate Albanija. Predsjedniće R. Srbije, malo brže otvaraj i dosije Cerić, Radončić, Izetbegović, Silajđić ...
A gdje su ti drugi "profesionalci", prvi reket Zlatko Slagumdžija, pa Mile Ronhil, pa Draganče od Mostarče kojeg još nije tužio samo vodovod i kanalizacija, pa njegova siva eminencija, zadužena za keš, Božo Ljubić i još mnogo njih???
ovo za db je jasno jer sva vjerska lica rade za domace a cesto i strane sluzbe iz prostog razloga jer imaju najvise podataka o stanovnistvu..tako je svuda po svijetu pa naravno i kod nas..meni je zanimljivo ono da je homoseksualnu vezu poceo sa amerikancem 1993,znaci sigurno je radio i za njih,jer samo netko veoma mocan je mogao da ga stiti ako tuzilastvo i policija znaju ovo o njemu vec dvadeset godina
Svi vjerski službenici redom, su pedofili i špijuni, a narodu prodaju muda pod bubrege. E narode, narode...
Ovaj nema nikakve veze sa Srbima.Američka marioneta ubačena....
Hahahahaha, pa normalno da nema veze sa Srbima. Srbi nisu krivi nizašta, samo skrivi na Amerikance. E baš si me nasmijao fino.
sad ce Emir Kusturica skočit u odbranu i reći ''neka je silovatelj i ubojica, takvi smo ti mi''
pedofil
U prvom heteriseksualac, u drugom špijun, u trećem ubica, kada će nastavak.
slijedi
I efendija Smajkić jeradio za UDBU
Pa?
oooooouf.hard core jbt
nije valdika silovao, oni su sami htjeli...
Govoriš iz ličnog iskustva!?
Pitaj tatu...