Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Bosna i Hercegovina kao jedina opcija!
I pored presude EU suda za ljudska prava u korist Slavena Kovacevica a protiv Covica, trojka gura Covicev aparthejd zakon koii je protiv EU presude i vrlo bitno demokratije. NasaStranka, SDP i NIP su fasisticke stranke.
Ma da je hoce vise Covic i Dodik raz*ebat pa da ostanemo sami na svojih 30%, pa da vidimo ko je ustvari nama Bosnjacima najveci krivac za sve sto nam se desava. MI SAMI SEBI!! SAMI SEBI SMO NAJVECI NEPRIJATELJI, NE TREBAJU NAM OVA DVOJICA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da uprostimo, ukoliko nije HDZ, ne može u predsjedništvo.😆
Ja kao hrvat iz Posusja hocu da me predstavlja Zeljko Komsic a ne HDZ mafijas
Treći, trojka ako pristane izdaja stoljeća i temelj za raspad Bosne? Uzeše u miru što nisu u ratu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo rvat iz hDZ je dobar rvat za ovog Šupka !!!
Aaa sta je se ono sjetilo..Mora da je filozof potrbuške razmišljao🤣🤣🤣.. Zeljko Komsic ❤️.
boli nas ckura
Tako se pakuje tzv. "hrvatska" izborna jedinica. Ovo je samo početak. Ako ovo prođe eto i trećeg i ode Bosna i Hercegovina u zaborav.
Koji kretenizam. Koja je onda svrha glasanja na prostoru FBiH kada se na kraju svodi samo ma to ko je dobio vise glasova u 3 kantona. Hoce da se izborna jedinica FBiH razbije i svede na 3 kantona
Uhvatio je čovjek furseta. Sve mu prolazi godinama i polako gura svoje.
Loš prijedlog iz razloga što diskriminira glasače kao prvo a kao drugo prema njemu Hrvati su osigurali člana Predsjedništva iz HDZ-a i zapadne Hercegovine a u isto vrijeme i ako su manjina mogli bi Bošnjacima da biraju člana Predsjedništva na način da sa 20 -30 k glasova budu prevaga između 2 Bošnjačka kandidata.
Čovke zagrizao kao pit bul i ne pušta. A na ovoj fotki tamo u pozadini Dodik daje instrukcije Nikšiću Livadiću
Ključno pitanje nije uopće ovo. Nego je može li npr. i Jovan ili Husein biti predstavljen kao zastupnik Hrvata ukoliko bi dobio glasove iz gore nabrojanih kantona? Ukoliko ne može mogu ga odmah objesiti mačku o rep jer tu od ravnopravnosti nema ni R.
gdje su bosanski intelektualci .ima li neko da se oglasi u uputi ovaj narod dok nije kasno.
GLEDAJ NJIVE I NJEGOVE NJUŠKE. NEDAVNO JE KAZAO IDEMO U NOVE PREGOVORE MORAMO POSTIĆI NEKI KOMPROMIS. ZA OTPADNIKE, IZDAJNIKE, GNJIDE, SKOTOVE TROJKAŠE DOBIVANJE PREGOV. EU STATUSA JE PRIVILEGIJA SAMO ZA BOŠNJAKE, A KAZNA ZA SH. FASHISTICKE PARTNERE - PA ZATO BOŠNJACI MORAJU ŽRTVOVATI I ONO MALO ŠTO SU DOBILI U DEJTONU. DAKLE 3-KA BAGRA ĆE ZA 1 G. UNIŠTITI SVE PLODOVE SKUPE KRVI BORACA AR. BIH.
Šta zapravo hoće "Bjelokapi" fashista? On hoće da Croatići sami sebe biraju, a da istovremeno mogu birati i Bošnjacima Bošnjake. Pa taj aparthejd nema čak ni veći fashista u Izraelu Netanjahu. 2 miliona Arapa unatar Izraela imaju istu težinu glasa kao i Jevreji. Mi ćemo poslije Trojkaših izroda doći u poziciju Da će Čović i Dodik na daljinski postavljati vlasti u Sarajevu, a mi će kod njih u njihovim atarima imati "0" pristupa.
RAZUMIJEVAM JA DA TROJKAŠKA STRANAČKA BOLUMENTA MOŽE SVE IZDAJE PROGUTATI ZARAD KOMADIĆA KOMODITETA VLASTI. ALI MI NIJE JASNO KAKO NEKADAŠNJE VELIKE PATRIOTE KEMO ADEMOVIĆ I ZUKAN HELEZ PRELAZE PREKO NE RASPRODAJE NEGO POKLANJANJA DRŽAVNIH INSTITUCIJA I URUŠAVANJA SAMOG DEJTONA. KEMO I ZUKANE ILI SE SAD SUPROSTAVITE SVOJIM ČELNICIMA - RUŠITELJIMA BIH ILI ĆETE TRAJNO U HISTORIJI BITI UPISANI CRNIM SLOVIMA ZAJEDNO SA IZDAJNICIMA 3-KAŠIMA DA STE DOHAKALI BOSNI.
Ovi Hrvati koji su van ova tri kantona nemaju uticaj za biranje Hr.člana predsjedništva,ali imaju uticaja da onda biraju Bošnjacima njihovog člana,i to bi sigurno iskoristili.
Pa u CG je procentualno isti broj Bošnjaka kao Hrvata u BiH. I zamisli sad da Bošnjaci u CG zahtijevaju svog sigurnog čl. predsjedništva, i kamaru drugih sigurnih mjesta - jer su izborom trojice ne-Bošnjaka na mjesta premijera, predsjenika i preds. skupštine duboko majorizirani. I zamisli da Bošnjaci u CG traže svoje eksluzivne izborne jedinice...pa NATO bi odmah reagovao. A ovdje je šaka HDZ jada dobila 3 puta veća prava nego im pripadaju i k tome postavljaju Bošnjacima vlast u SA.
Prestanite više objavljivati ovaj sramni prijedlog koji nije ništa drugo do Federalna jedinica Herceg-Bosna te etničko čišćenje Hrvata Bosne, kao i izolacija teritorija gdje se nalaze Bošnjaci. Ovo ko dozvoli Čoviću, najveći je neprijatelj Bosne i svih dobrih ljudi ovdje. Današnji SDP vodi Hercegovac iz Konjica koji je okupio oko sebe Lanu Prlić, što joj je stric u Hagu. Ima li u Predsjedništvu SDP-a iko iz Sarajeva?
Znaci ti zastupas da clan predsjednistva iz jednog naroda bude nekoga koga je birao drugi narod.