Za svakoga nešto
1

Objavljen cjenovnik za novu sezonu skijanja na Bjelašnici i Igmanu: Uvedeni noviteti, skuplje dnevne karte

V. K.
Olimpijski centar Bjelašnica sa nestrpljenjem očekuje novu skijasku sezonu 2023/24, a tim povodom objavljen je i cjenovnik za novu sezonu.

Posebna pažnja posvećena je cijenama za najmlađe kao i za lojalne korisnike, tj. vlasnike sezonskih karata iz prošle sezone 2022/23, kojima je omogućena dodatna pogodnost, tako što će i ove godine sezonsku kartu moći kupiti po prošlogodišnjim cijenama.

U saradnji sa NLB bankom razvijena je e-commerce platforma gdje korisnici mogu kupiti sezonske karte iz udobnosti vlastitog doma putem on line shopa- https://skipass.ocbjelasnica.com/

Karte kupljene online će biti dostavljene na kućnu adresu, a ukoliko korisnik posjeduje prošlogodisnji talon za kartu, isti može putem web shopa samo dopuniti i nastaviti koristiti tokom cijele sezone. 

Noviteti u ovoj godini su mogućnost kupovine sezonskih karata na rate, kao i specijalna family ponuda za porodice sa dvoje ili više djece. 

"Raznovrsnom ponudom, prilagođenim  cijenama uz unaprijeđenu infrastrukturu, ski centar Bjelašnica spremno docekuje ljubitelje planine, kojima žele prirediti nezaboravnu zimu i sjajnu skijašku sezonu na ovoj olimpijskoj ljepotici", saopćili su.

U isčekivanju nove skijaške sezone projektni tim OC Bjelašnice već radi na pripremi novih investicija za sezonu 2024/25.

OC Bjelašnica se zahvaljuje svojim vjernim korisnicima i raduje se još boljoj i uzbudljivijoj skijaškoj sezoni. 

Pretprodaja počinje od:

  • od 27.10. do 30.11. na prodajnim mjestima na ski centru Bjelašnica

  • od 01.11. do 30.11. u ALTA shopping centru

  • od 01.11. putem web shopa OC Bjelašnica

Kada je riječ o redovnom cjenovniku tu se također bilježe određene promjene.

Ukoliko se govori o dnevnim kartama za odrasle, one će od ove sezone iznositi 47 KM što je za 5 KM skuplje u odnosu na prošlu sezonu.

Dnevne karte za djecu od 6 do 12 godina će iznositi 30 KM što je za 2 KM više u odnosu na prošlu sezonu.

Cijena za kategoriju od 13 do 18 godina iznosi 37 KM, a za one iznad 65 godina dnevna karta će ove godine iznositi 39 KM.

Noćno skijanje ove sezone za djecu od 6 do 12 godina iznosit će 10 KM, za one od 13 do 18 godina 25 KM, a odrasli će morati izdvojiti 30 KM. Cijena noćnog skijanja za starije od 65 godina iznosi 25 KM.