Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix nešto zna. hoće li biti tog rata da begamo u dojčland? reci nam klix de.
@Ramovich nećeš imati gdje pobjeći.
@Ramovich bogami biće svega kako je krenulo. nadam se da će NATO u oktobru privesti dodikove odmetnike ...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pitajte koliko djece sehida i RVI radi u BH Telecomu i EP BiH ili Zeljeznicama....agencijama, ...a koliko smrdljivih SDA dezerteta koji su po Minhenu BiH branili...ej moj Bosnjo lakse u guzicu ti utjerati nego u glavu!
Član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović Drugi korpus Armije RBiH danas je ocijenio jednim od najorganiziranijih korpusa, naglasivši da je on po mnogo čemu bio prvi i najjači. To je, kako je naveo, uostalom, bila i ocjena Predsjedništva RBiH i Generalštaba Armije RBiH. Jel moguće Biti sve ovo a ne opaliti metka kada je padala Srebrenica . Svaka čast borcima ali je neko trebao biti strijeljan za ovu izdaju i veliku mrlju.
Ima Bosna sinova koji ce je braniti
SVAKO ONAJ KOJI JE BRANIO BOSNU I HERCEGOVINU OD DOMACIH I STRANIH AGRESORA ZASLUZUJE MOJU VJECNU PODRSKU I ZAHVALNOST !!!!! HVALA VAM..!!!!
Dok je sirotinja ginula pod losom komandom kojekakvih kvazigenerala Bakir i SDA mafija su punili vrece. Danas tim parama odrzavaju vlast a sirotinja je ostala sirotinja
Sretna godišnjica! Najorganizovaniji korpus sa najvećom slobodnom teritorijom.
Samo vi bjezite,ima nas koji bi ostali kao sto su ostali 92 ...nece Bosna nigdje,a boga mi ni Hercegovina!
Nego ne reče šta bi s tim Željkom što je bio prvi komandant, jel šehidio ili su ga makli u stranu zbog imena?
Borci,obični ratnici svaka čast.Al komandant i komanda korpusa,k...na obična.Vidjeli smo njihovu hrabrost prilikom proboja Serebrenicana i Zepljaka.Metak jedan nisu opalili,pa makar u zrak.A da napadnu liniju da olaksaju ljudima proboj,to je prica za sebe
haha haha haha haha
Jedina vaznija pobjeda je bila nad onim jadnicima u zapadnoj krajini koji nisu htjeli tekbirati. Da nije bilo Dejtona i NATO bombardovanja Srba njihova "slobodna teritorija" bi bila daleko manja. Danas lazu djecu kako su oslobodili citavu BiH a na 75% BiH se viore sahovnice i trobojke.
SVAKA CAST OVIM LJUDIMA KOJI SU SE BORILI ZA OPSTANAK, ALI LJUDIIIIII POVRACA MI SE VISE OD OVIH SILNIH OBILJEZAVANJA. FOL JE SAMO DA SE PRDONJE USLIKAJU I DA SE STO VISE ZA FOTELJE ZABETONIRAJU. SACUVAJ NAS BOZE.
Trebate li hitan zajam? kontaktirajte nas putem e-pošte za informacije o našoj usluzi zajma. e-pošta: [email protected]
Dodiku, Dodiku, Dodiku... tvoja propast na vidiku. A i Vucicu se sprema, zbog tebe mnogo problema.
Dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!