Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka im je laka zemlja, borili su se i ginuli da bi nama bilo bolje, napravili su najbolju drzavu koja je ikad postojala a koju smo mi unistili
Četnici su tada skroz rabijeni (8000) i nisu se više nikad oporavili ,sem pojedinih koji su se skrivali po brlozima ,a danas ih predstavljaju kao Antifašiste.
re: Smrt fašizmu, sloboda narodu!
Ovi danasnji zastitnici konstitutivnih naroda su uspjeli unistiti fabrike,opljackati narod i dovesti ih do ruba siromastva.Jedino u cemu su dobri jeste manipulacija masama i otvaranje vjerskih objekata na svakom koraku.Dakle sve sto je sto je bilo pozitivno iz proslog sistema su patriote uspjeli unistiti a sve lose su prenijeli i uspjeli prilagoditi danasnjim uslovima(kontrola policije,sudstva,informacija)
Njaveci paradoks ovih "patriota" koji pljuju TITU i prosli sistem je u tome sto i dan dans zive u stanovima i zgradama koji su napravljeni u tom periodu,vozaju se u tramvajima i prugom iz toga perioda,imate skolski i zdravstveni sistem identican kao i svoje uhljebene plate i ugovore kao iz tog perioda.
Tito,Tito,slabo si ti tamanio fašiste,jer vidi koliko ih danas ima u BiH.Genocidaš dovede 2 svjedoka i partizan,UZP ovac isto.
Sa malim zakašnjenjem čestitam luzerskim pichkama Dan pobjede nad fašizmom i to njima dobro poznatim pozdravom od kojeg im se diže kosa na glavi: smrt fašizmu, sloboda narodu!
I pored zamašne podrške fašističke Italije, četničke snage na Neretvi su potpuno razbijene. Partizani su osovinsko okruženje razbili na sektoru što su ga držali četnici, potukli ih u nizu uzastopnih bitaka i potisnuli u Sandžak i Crnu Goru. Ubijeno je preko 6000 smrdljivih četnika. Nakon ovoga počinje opadanje Mihailovićevog četničkog pokreta i gubitak savezničke podrške.
Zali bosnjo za Titom koji je uzimao u redove koljace koji su klali muslimane po foci visegradu gorazdu , kad ce bosnjo pocet da radi za interese svog naroda muslimanskog? Smrt srbima i hrvatima koji nevole muslimane
@Prvadrinskaudarna Kad prestane glasati za SDA lopove i vjernike na baterije!
Koliko su samo Pavle Vujisić i Ljubiša Samardžić pobili chetnika s one strane Neretve... Da su nam bili 92-e, 93 u maju bi gotov rat bio ?
evo pjesme: https://www.youtube.com/watch?v=foLw7yuDuGg
Pogledajte samo koliko su nepismeni SDA, HDZ i SNSD botovi u pljuvačkim komentarima!!! A oni su potomci okupatora ili domaćih izdajnika!!! Da ne bi Tita, ne bi imali šta ni da pljačkaju, uništavaju i unazađuju već 30 godina!!!
@MojTePipo2, za privrednu obnovu Zapadne Njemačke, i drugih zapadnoevropskih zemalja, pa i Japana, progooglaj Marshall Plan. Da je bivšoj jugoslovneskoj državi po svršetku Drugog svjetskog rata ubrizgavano u razvoj privrede toliko američkih para kao u Z.Njemačku, ne bi bilo razlike u razvijenosti Zapadne Njemačke i SFRJ.
@MojTePipo2 imala je titove piJonire ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Genocidna Tvorevina koči evropski put BiH. Ukida se Genocidna Tvorevina i ulazimo u EU... lol , xd
Genocidna Tvorevina koči evropski put BiH. Ukida se Genocidna Tvorevina.... i ulazimo u EU... lol , xd
Genocidna Tvorevina koči evropski put BiH. Ukida se Genocidna Tvorevina.... i ulazimo u EU... lol , xd...
Samo je Tito znao kako treba postupati sa fašističkom gamadi i sa domaćim izdajnicima! Zato ga danas pljuju potomci okupatora i domaćih izdajnika! Neka mu je vječna slava i hvala!
@1dis A ti slaviš okupatore!