Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si lud,il si se najeo u Bukovici ludih gljiva,
Sretna godišnjica zločinačkoj vojsci.
mujo bosnjanine dobro ti to kazes ali moras svojim hordama objasniti temeljito to tvoje razmisljanje i da se okanu mrznje i supljih prijetnji ako zelite da zivimo zajedno i normalno. u svakom slucaju nastavite li tako izjesce vas vlastita mrznja i izmedju sebe cete se od muke istrijebiti.
jesmo jadni.....bezze se svađamo ljudi, ginulo se na sve strane...ostavimo je*ebu prošlost iza.... valja ić dalje. vojska ne čeka da se kobila popi*a....
Ima li jos koji kandidat za Haag na slici...ha ha?
krst je krst...
nije to nikakva armija BiH. to je obicna muslimanska vojska nasih poturica. na pocetku i jeste bilo srba i hrvata koji su bili za zajednicku drzavu pa i za zajednicku vojsku. danas je to samo misaona imenica. zasto se ta vojska bori i za sta se zalaze znamo svi odlicno i dok ima kristijana u bosni i hercegovini ovo nece biti turska.
\"Neka oprosti gospođa Evropa, ona nema spomenike kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike, Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospođa Evropa, samo Bosna ima spomenike. Stećke. Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje, nikada, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli. Na kome je prikazan kao sužanj\", zapisao je Miroslav Krleža.
Genocidaš,porediš ubistvo u Sarajevu sa pokoljem arkana u Bijeljini,pa to sve govori,pokušaj uspostavljanja nasilne ravnoteže u počinjenim ratni zločinima,to je nemoguće,to cijeli svijet zna ali takvi kao ti nežele to da znaju,tvoj problem Armija Bosne i Hercegovine je jedini naš garan da nam se slične stvari nebi ponovile u budućnosti. Svakako:Pozdrav domovini !
A jel bio Tihic na svecanosti???? Ili je mozda vec kod Tadica????
tvrtko + 10.04.2010. u 21:58 @@ivo andric turchine, trebao si se i ti zabrinuti jos mnogo prije, pocetkom aprila u sarajevu kad ubise u po bijela dana srpskog svata i zapalise im zastavu. ili mozda samo par sedmica poslije kad u Dobrovoljackoj pobise onu djecu ni krive ni duzne. ono sto ste trazili to ste i dobili a kako vidim,... opet trazite. Ubistvo na svata na nacionalnoj osnovi koje se dogodilo u Sarajevu 1992 g niko ne spori a genocidaši ga se drže ko pijan plota jer je to rijetki izolovani slučaj i neuporediv je sa bilo čim. Kažeš\"dobrovoljačka poslije arkana\"odlično,neka se zna ko je započeo a tzv jna je POSMATRALA arkana kako kolje po Bijeljini,da se zna a neće više NIKADA,garant je Vojska BiH. POZDRAV DOMOVINI !!!!
Ovaj isti 7. Korpus je u septembru 1995. zarobio na stotine srpskih vojnika u bjezaniji sa prostora Dekala i planine Radalj. Nisu ih pobili i zatrpali bagerima, nego malo istukli i ostavili ih u zivotu. Svi vi sto mrzite, potrazite nekoga od ovih bivsih zarobljenika i pitajte ih kako su zivjeli tih mjeseci u zarobljenistvu ovih \"zlocinaca\". Tri obroka dnevno i rad na gradjevini ili skupljanje lisca. Mozete psovati i pljuvati koliko hocete ali se nikada tri zaracene vojske ne mogu staviti u istu kategoriju. Pozdrav nekadasnjim borcima 7. korpusa.
SRETAN RODJENDAN MOJOJ NAJDRAZOJ I JEDINOJ ARMIJI BIH!!!! VOLIM TE BOSNI I HERCEGOVINO!!!!
REPUBLIK KOSOVO HAHHAHAHAHA pushite nam rackuuu... pojjescemo vaz preko noci ko pilice..samo polako ...MMMHHHHH
Istina: http://depo.ba/front/srbija_progoni_svoga_agenta_gani~-c-a!_