Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma znas sta mene inace ovaj sa x nervira pravo zato sto nema teme a da se ne pojave price poput, srbi, hrvati, muslumani, mrznja.......pa da pricaju o uzgoju ovaca na Novom Zelandu....Ja nemam nista ni protiv koga , zivm i zivjet cu, druzim se i druzit cu se sa ljudima svih nacionalnosti, sve dok je rijec o covjeku..........najbolje bi bilo jednom zauvijek prekinuti pricu o onome sto je bilo, i ne potencirati veliko Srpstvo, veliko Bosnjastvo.,.....Pa ako nam ovaj rat i vrijeme poslije njega nije dovoljan dokaz da ovom ludilu i gluposti nema kraja, pa onda nama stvarno spasa nema...Nista nam se fino nije desilo u zadnjih 17 godina.......i ne micemo s mjesta...........Ma neka i Vas i nas i sviju....al daj ba malo da se sta pomakne........
@BiH Pa sta se ti nerviras kad ja svratim malo :) Sadasnja BiH ti je takva moras podnijeti da postojimo i mi u njoj tj RS ! I kad to prihvatis neces imati problema sa mojim svracanjem :) To i jeste problem sto ste vi umislili da ste jedini u BiH, a niste ! Imaju tu svojih interesa i prava i Hrvati i Srbi! Prema tome ovaj folklor Slinavdzic-Komsho s ovom \"muzikom\" moze da napravi turneju samo od Tuzle do Konjica uz izlet u Cazin :) Ne vjerujem da bi mogli hvaliti \"zlatne\" ljiljane npr u Sirokom, Posusju, Banja Luci, Trebinju i sl. Reci da grijesim? Pa ces viditi ko je u kontaktu s realnoscu, a ko ne !
Ali sta ces ovdje onda zar nema kod vas neki portal da se tamo fino druzis s ljudima, razmjenis koju pametnu, jer ovdje mi se nesto puno nerviras, a nije zdravo ......srcani udar, mozdani udar.......
@BiH Pa volimo je 49% + jos nesto sto ste nam duzni nekih 20 % :) Hrvati je vole u procentima HB ti to ti je to ! A ovaj SF movie o nekakvoj nadrealnoj BiH po zamisli Slinavdzica, to je slabo posjecen film po kinima :)
To je muslimansko mudzahedinska vojska ,,a ne armija nekakve bosne i hercegovine...
HAJ SVI VI KOJI NE VOLITE BIH KAZETE DA JE NEMA, MRZITE JE, ITD. ITD. ITD. ITD. ITD. ITD.................A STA CETE ONDA NA SA-X, KAD NI NJEGA USTVARI NEMA , VI STE TO SVE USTVARI IZMISLILI, TO JE PROIZVOD VASE MASTE..........PA JA 24 SDATA STE OVDJE, A SVE FOL NEVEJRUJU....MA VOLITE JE VI VISE OD NAS SAMO NESMIJETE PRIZNATI............SLOBODNO VJERUJTE LJEPSE CETE SE OSJECATI...........PRVI PUT JE NAJTEZE KASNIJE CE VAM BITI LAKSE.....
Armija je respektabilna koliko i JNA :))) Kad zapuca svak ce na svoju stranu !!!! I ima li ijednog Srbina u ovom textu ili mi se samo cini da je ovo bilo privatno druzenje Slinavdzic - Komsho ?!
hwhwh ovaj izgleda mislima na Plej jos zivi u zabludi tamo nekih
IMALI ste mnogo srece sto su ljudi koji su bili,jesu i biti ce dosta jaki,jaci i mocniji-mnogo su popustljivi,milosrdni,sazaljivi i nisu niukome slucaju naklonjeni bilo kakvom [ZLOCINASTVU] kao sto bih ;VI;gospodo bili da ste igrom slucaja na njihovom mjestu,polozaju na sta im itekako trebate biti prezahvalni,ukoliko i malo imate razuma,uma,svijesti i dusevnosti.JER to veoma dobro iskazujete kroz sva vasa navodjenja i izlaganja _ali da to [cisto i javno kazete za govornicom,nazalost jos nemate ni moci,snage ni elana da to UCINITE] I sve to sada sto imate to vam je svijet pregovorima uspio sacuvati i dati a vi zauzvrat niste zahvalni ni njima ni nama!!!!!!!!!!
Jedna si jedina nasa domovina Bosna i Hercegovina! Aferim Silajdzicu i Komsicu! Patrioti i sinovi Bosne i Hercegovine ko i svi oni koji su je odbranili i koji nose u srcu jednu i jedinu! Bit ce Bosne i meraka lijepih djula i sokaka u avliji Mujo pjeva a Fata u dusi sjeva jeste nasa Bosna lila krvi bola tuznih vila eto nam je danas nasa nama da je branimo i u lijevom i u desnom uvijek spremni za to nase Bosna! BOSNA4EVER!
Jarane ti koji se predstavljas kao \"Izbjeglica\", mogao bih donekle i svatiti tvoju rezigniranost jer si morao napustiti svoj dom, mjesto zivljenja i drzavu u kojoj si zivio. Moram zbog istine, pravde, prava, pravicnosti, zahvalnosti i pijeteta za sve one koji zivot svoj ugradise u odbranu Bosne i Hercegovine ovdje reci da tvoji navodi nisu istorijske cinjenice. Istorijske cinjenice a o tome ce i tvoja djeca u skoli uciti su; Bosnu i Hercegovinu je odbranila Armija BiH i narod bosansko-hercegovacki iz kog je ta armija nastala. Da si koji slucajem proveo samo dan a ne cijeli rat sa nama znao bi da je agresor itekako imao odrijesene ruke. Upotrijebili su sve raspolozive efektive ali nas nisu mogli unistiti. Narod koji brani svoj opstanak i slobodu se ne moze unistiti. Dan osnivanja Armije BiH ce se obiljezavati dok je Bosne i Hercegovine a to znaci zauvijek. Zavrsicu onako kako je Senad Hadzifejzovic znao zavrsiti svaki svoj ratni dnevnik; \"Pozdrav borcima doviđenja gledaocima\"!!!
svaka cast forumasi,,,,,samo nastavite ignorirati komentare ovih jadnika sto pisu protiv bih....
Ja vojske braco, treniratel ista budale, sve slike su vam sa nekih svecanosti, sjedite za stolom i jedete cevape.
Obratite paznju na trbuhe ovih postrojenih vojnika.Kako bi oni puzili sa ovakvom mjesinom?
Alijini \"zlatni ljiljani\"heheheh koji cirkus u PM Nisu uzalud svi oni silni vicevi o glupim Hasama Fatama Mujama ahahahaaa Mujage ode vam sponzor Amerika u PM pa cete tako i vi skupa snjima otic u PM tj.vec ste otisli.