Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto ko u Srebrenici 7000 civila , au stvari bilo 6500 vojnika
HRUSTA... svaka ti cast. Nemama sta reci! HOS + U +
ja pokolj neduznog srpskog pucanstva, a sto ih ne pitas sto su bili u rovovima i sa puskama u ruci, a licno sam vidio licne karte sa adresama iz srbije, valjevo, uzice, nis. jadni oni, eto nako samo dosli preko vikenda da \"posete svoje\" i pripremali se za napad u 06:00, a mi krenuli u 05:00 i dobili po njusci pa sad placu, to izgleda da ide tako, kad oni pobiju neduzne civile onda su srpski heroji, a kad izgube onda su neduzni srpski civili, cisto licimjerstvo. pa cijeli svijet zna kakve ste zlocine uradili, pa zato vas je hagg pun.
VI STE OBICNE KUKAVICE I ZLOCINCI KOJI OVAJ POKOLJ CIVILNOG SRPSKOG STANOVNISTVA POFALICA, PALJENJE I PLJACKANJE NJIHOVIH KUCA NAZIVATE BITKOM... U POKOLJU SU STRADALI I ZENE I DJECA I STARCI, I NIJE SE RADILO NI O KAKVOJ BITCI... OD MNOGIH TIJELA NIKAD NISU NI NADJENA...