Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislite \"Bajram\"?
ne dirajte mi zemljaka, ne zna on da je papak, a dje da zna kad nista ne zna
mozete vi pricat sta hocete,ali kad uzmemo sve ljude koji su uz njega u njegovoj stranci,sigurno su talentovaniji i pametniji od svih ovih nasih izabranih u ovih 20godina.A zasto ga ne pustit kada nemoze napravit nista gore i niko nikad nece sem ovih istih sto svakodnevno gledamo i gadimo se vise na iste price
Jest\' fino kada imaš svoje novine(\"Dnevni avaz\"), koje su usput najčitanije u sopstvenom narodu, pa možeš da se promovišeš do mile volje, a istovremeno da blatiš konkurenciju. Milina! Samo da još dočekamo neki kritički tekst o Radončiću u \"Dnevnom avazu\", umjesto svakodnevnih hvalospjeva.. To ćemo dočekati kada na vrbi rodi grožđe. Možda je ovo drugo realnije.
Kako zašto? Pa pogledaj koliko je bio težak kad je došao u BiH i koliko je sada pa probaj izračunati kolika je to mjesečna zarada. Ne kažem da nije bilo\" po zakonu\" ali je isto tako bilo po principu \"ko je jamio, jamio\" i daleko od čojstva, poštenja i morala. Ovakvi ljudi, kao i Fahrin idol Silvio, idu u politiku da bi spriječili da se pravosuđe bavi njima, i nikad ne donose ništa dobro narodu. E sad zašto raja konta kad se on obogatio obogatićemo i mi s njime, kad je u stvari obrnuto proporcionalna veza, stvarno ne znam.
glava u oblacima, diskreditacija svih ostalih stranki u Avazu. FAHRO VRATI SE OKLE SI DOSO
@:) de objasni zasto saner majke ti
čuj šaner jedina nada za Bosnu, dijete moreš li ti pure?
jedina stranka koja nudi neku nadu za Bosnu. ako glasamo isto kao prosli put, slijedi raspad.