Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj šta je ovim Srbima, pa svi znamo da su oni zapravo Turci a to se i vidi. Kažu Turci nisu mogli na........ koliko su Srpkinje bile voljne dati. Sve njihove bake i prabake hebao je barem jedan Turčin. I zato se genetika promjenila. Svako se stidi grijeha svoje majke, sestre i bake pa uvijek mrzi onoga za koga misli da je bio uzrok grijeha. Jednostavno rečeno Srbi su Turska kopilad nikad prihvaćena i nikad priznata. Neželjena djeca.
Čekaju instrukcije iz očeve RUSIJE za daljnje rasturanje ovo malo zemlje.!!!!
E kako ovi zamlacuju sami sebe i svoj narod koga predstavljaju...
Ja sam ponosan na svoju naciju! Makar ona bila pod protektorijatom. Ja svoje ime u svjetu izgovaram ponosito al tiho,da niko ne cuje.Koristim drugo ime krscanskih korjena.
www.kotikarakevu.co.sr(bi) xaxaxaaxxaxaxaxaxaxa
@Srbin (bosanski pravoslvac) idi majMune, ostvit ces kosti na Bosanskom forumu-sa-x hehehe Bjedo zlocinacka, svi se zgrazavaju kad cuju \"srbin\", jer je to ime u svijetu postalo bolest neizlijeciva!
@KRAJIŠNIK Ma dok je vas Mosnjaka nikome nece biti ni za sta krivo, jer vi ste donji u svakoj kombinaciji :D
@Srbin šta je BARBARINE jel ti krivo što ste izgubi???hahhahaha što niste na silu došli do pobjede??? pa ne možete više, i svijet je skužio da ste samo psi koji laju a ne ujedaju!!!!!
@AtaTurk Koliko ja znam ef Ceric je rekao da je Bosnjacima Turska majka ! Kako te nije sramota tako ruzno o majci govoriti :DDD
@KRAJIŠNIK Al si zato ti dobar u lezecoj odbojci :DDDD
Pa vidi se da krv nije voda, dresovi im pravi Turski:)) Eto mene da pospremim te zaostale poslove:))))) Ima li Srpkinja jos ????:)))
Ima jedan aforizam u vezi ovog povlacenja tacke sa dnevnog reda: \"Ljudi nemaju rep, ali nekima uposte nije problem da ga podviju\" buu ha ha ha :-) @jos malo federacija ce biti jedno tijelo bez kantona, jedna administrativna jedinica zajedno sa Brckom. onda ste yebani ... bice srpska cijela - al\' iz dva dijela !!! bu ha ha ha bu ha ha ha hi hi hi
hahahahhahahaha BARBARI(srbi) i KOČIJAŠI(srbi) izgubiše u nogometu od države koja ništa ne zna da igra osim rukomete....hahahahahhah
@@Tvrdi Pa i ne zelimo da nas ti volis, jer ako si ti postao Gej u toj Svedskoj, to je tvoja privatna stvar :D Dzaba nam se nabacujes nismo mi pederi ko ti :D
Dodji pi*kice geno***na da ti pokazem Kraljevica Marka buzdovana iz gaca, pa ti prosudi kakav je...... ps vi nikako da shvatite da vas nitko NE voli, djubrad jedna!