Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SNSD sam prisustvoao sjednici i donio odluku... to je neka kolektivna diktatura ili neki novi model demokratske vlasti? ne kontam?
43 poslanika,to je vecina,to je demokratija...
Ovo je sa tacke zdravog razuma napad na ustavno pravni poredak, kao i terorizam. Stite sa ratni zlocinci u institucijama i policiskim stanicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vrijeme je da manji entitet nestane kako je i nastao.
Prvo nek dugove izmiri, nema nestajanja dok lopovi ne odu na robiju.
srbocetnicki demoni....i to se ocevidno vidi i ne stide se kad im ovo kazemo , oni su proizvodzaci belaja na Balkanu ,od 90-tih,pa sve do danas...!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zar nije i HDZ "glasovao" ?
kao sto sam jos pre 6 meseci predvideo...dolazi do proterivanja svih zajednickih institucija koje RS ima sa tkzv BiH.Sledeci koraci su sasvim logicni, da bi se obezbedili mir i stabilnost a imajuci u vidu bezbednosnu situaciju glede terorista Mile ce vratiti vojsku RS-a a zatim postaviti i granicne prelaze prema BiH.Onda sledi zavrsni udarac drzavnoj zajednici u vidu referenduma o nezavisnosti srpske.Sumnjam da ce BiH u ovom obliku da prezivi sledecu godinu
Jeli to opet srbijanci MESAJU prste u BiH. Znamo mi dobro kako ste prijateljski raspolozeni prema BiH. Cekamo vas spremno.
Presmjesno! Mogu lajati na sijalicu samo... :)
.....teroristi iz sarajeva na haparatima :)
@drinsy kokarda, opet si jeo buniku? :)
Ovaj sa naslovne isti Zeljko Cvijanovic.
pocetak KRAJA necega sto nije pravo ni postojalo samo jedno vazi....BOSNA I HERCEGOVINA..
sve su to partizani i cetnici.ovaj put su se zajebali nema "JNA",koju smo svi finansirali a "JNA"se stavila srbima na raspolaganje.
@Onaj Altijanin JESTE KADA SU SVE NE SRBE ISTJERALI IZ JNA A TEHNIKU ZADRZALI.
ovo se sve desava jer je otkriven dodikov kriminal u pavlovic banci,snsd stiti dodika a ne rs
Jel za ovo razlog hapšenje Mahmuljina??????????????????????????????? hihihiihihihiihihiiihiihiihiihihiihi
....dodik igra opasnu igru......želi isprovocirati političku krizu, pošto mu očito rok trajanja ističe,...........
ovo je kraj cetniteta
bravo Mile, jos jednom si pokazao drzavnicku mudrost i viziju...hvala i bosnjama sto su nam ustedele pare za referendum o proterivanju suda tuzilastva i sipe
Jebali ste jeza u ledza pjongjangistanci..samo se kurcite gladni i srbujete ali sad ste zijanili pravo..
na celu sipe je srbin,na celu kinistarstva pravde je srbin,ovo je odluka snsd i dodika koja brani njihov kriminal,nigdje u svijetu neki nivo nizi nivo vlasti ne moze prekinuti suradnju sa sudom to je ravno proglasenju nezavisnosti
Ako ovo nije pucanj u drzavu i udar na ustavno pravni poredak ja ne znam sta je ??
Vi iz rs-a se ponasate isto kao i ZMAJ OD SIPOVA...Trebate postovati zakone i institucije BiH...