Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Cp6o.PC-Mozda te ovo izlijeci 28.08.2010. u 23:53 Marihuana je mješavina sasušenih i smrvljenih dijelova (stabljika, lišće i cvjetovi) nekoliko vrsta indijske konoplje: Cannabis sativa, Cannabis indica, Cannabis ruderalis i njihovih hibrida. Osim marihuane od ovih se biljaka dobije i hašiš smola i hašiš ulje. Marihuana se koristila kao lijek u narodnoj medicini u Centralnoj Aziji i Kini već 3 000. godine prije Krista, ali se tek oko 1900. na zapadu počela zloupotrebljavati. U SAD-u je proglašena ilegalnom 1937. godine.
@nocna mora ajde prvo gramatiku nauci pa onda koristi tastaturu...ili mozda jos bolje lopatu u ruke , mani se ti ovog, nije ovo za tebe loyavca.
@@SA-x Srbine,kada tebe ubodu napisati ce sigurno ispred tvoga imena \"Srbin\" da bih se stidio cijelog zivota
OOOOOOOOOOOOOOOOO TURCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII umirete paskiji multietnicari
ja predlažem da im se poveća paušal zbog ove sjednice! :)
Ovo će biti \"izborna\" sjednica, mučna za gledati, koliko će se razmetati pojedinci iz političkih stranaka u dokazivanju svog lažnog \"srpstva\",\"bošnjaštva\" i \"hrvatskva\"- čitaj beskompromisne borbe za ostanak na vlašću. Nadam se da će razum prevladati i da će se shvatiti značaj usvajanja ovog zakona. U tome im svakako trebaju pomoći građanske snage, apelima, a što da ne i protestima.