Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ne priznajite! Kad ne priznajemo Kosovo i Palestinu onda treba ostati principijelan i ne priznavati ništa!
odvojite 5 min. da procitate ovaj tekst: http://duh-vremena.bloge r.hr/post/istina-o-sotonizmu -2dio--globalni-program-za-k ontrolu-uma-i-stvaranje-ljud i--robota/1805403.aspx
NIPOSTO PRIZNATI DOK SE NE VIDI STA JE S GADAFIJEM!!! ziv, mrtav, objesen,,,samo dok vidimo sta je s njim pa tek onda, ako ono stvaaaarno padne, jer ja ne vjerujem josh uvijek ;)
@sarajlija. Zar vi sad gore nemate zdravstvenu zaštitu, pravo na obrazovanje i to.... onda vam je fakat loše
Nisam Bošnjak pa me ništa nije koštalo, samo kažem da su Slovenci i Hrvati super prošli, a da smo htjeli s vama mogli smo, ali vidim svi žele sa vama, niko vam nigdje neda. Čak vam i Hrvati i Srbi iz BiH daju korpu. A vi bi za nama crkli
Pa zar cemo priznat teroriste, e to stvarno nema nigdje, A Legalno izabrane vlasti U PALESTINI, I KOSOVU ne priznajemo, PA TO NEMA NIGDJE,.... Srami te se ..
Samo lopovi i nemoralna bica na Balkanu ne zale za Titovim vremenima A to te je ime kostalo: 1: Socijalne zastite 2: Zdrastvene zastite 3: Pravo na obrazovanje 4: Domovinu od Vardara do Triglava i Dzerdapa do Jadrana.
Ko plače za maršalom? Slovenci, Hrvati, Srbi, Crnogorci.... Niko osim Bošnjaka, valjda zato što tad nisu ni postojali. Fino vam je to maršal udesio, burazeru budi neopredjeljen, pa nešto malo \"m\", nešto veliko, nešto sirovina iz BiH, finalizacija u Sloveniji. Sutorinu dajte Crnoj Gori. Pa ko ne bi plak\'o za njim.
Libijskom narodu: Plakace ti vi za Pukovnikom kao sto nas otpad sad place za Marsalom. A sve sto valja to ce napustiti Libiju, kao sto je sva inteligencija napustila Jugoslaviju devedesetih, i dobi ce te za uzvrat svoje Tudzmane, Milosevice i Izetbegovice.
Mi smo AMERIČKI pijuni.
Naši u ljudi su bili sigurni do prije dva dana tj. a sada nisu. Javljaju se i kažu da im otimaju automobile nasilno ulaze u kuće. Perkoviću jel ti opet treba libiyano da radiš svoj posao. Napad na abmasadu uradili su polutani Išam i Amira imaju naše pasoše pa ih u slučaju priznanja nećete moć otjerat.
Priznati će te države za koje vam ja kažem da ih treba priznati...novu vladu Libije priznajem,Palestinu ne priznajem,jer je to marionetska ter.or.isti.ck.a drzava koja radi g.eno..c.id nad Izraelcima. Jel vam jasno,Željko i Bakire???
kako će ikog priznati kad ne mogu ni sebe priznati?
Moralna je duznost priznati novu vladu, cime bi se i podrzao drugaciji put Libije. A suludoje da drzava koja se naziva \"demokratskom\" uope razmislja o priznavanju :s Samo se pitam koji smo mi k**rac. Je**li bismo se a da nam ne udje, da nam je demokratija a opet da seljakluk vlada!
Potrcite prie svih,ko vi ste vazan faktor,tako ste postavili diplomaske odnose sa srbijom prije vremena pa nas sada handri sviju....