Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo pismo če im sigurno pomoči, isto kao i vapaji preko radio veze 95 godine, Sarajevski minder interesuje samo Sarajevo, sitni čar i familijarna buđetska križaljka, kakva njihova strategija, oni samo gledaju imal gdje kakav stan, poslovni prostor zaostao u privatizaciji i kakvo društveno zemljište da se brača ugrade, a nije im mrzak ni javni tender. Bolje dasu pisali pismo pa ga u staklenu bocu stavili i bacili da pluta morem, efekat bi bio bolji.
Ne laje pas radi sela, nego radi sebe...
Mozete traziti sta god hocete, u svakom slucaju od izmetbegovica mozete samo qurac dobiti.
Страх једних од других... Најјача емоција у босни... Људи се боје да не доживе судбину срба у сареву...
Teška vam sudbina 100 mrtvih srba koje ste pobili granatama sa Trebevića vlaše lažljivo
@Soukbunar1 Не "нама", ја никакве везе са саревом немам, мислио сам на судбину стотину хиљада протјераних... А ово "влаше лажљиво"... Шта да кажем, све си рекао... :-)
kme kme zeleni otišla zlatna koka kme kemeeee
da ste pisali krmku onom vise bi dobili nego od bakira, sta je onom braciki falilo.
pisete njemu a on vas prodao i u ratu i u miru
cuj pripadaju ovom ili onom ...stoka prava
Srbi su genocidna horda i šljam Balkana ali za pobjedu ovo malog vlašeta krivi su samo Ćamil i Srebreničani koji su se opustili u okolini Sarajeva i po bijelom svijetu čekajući da ih neko drugi dovede na čelne pozicije.
Kakav si ti klerofasistcki degenerik, majmuncino jedna glupa. Ti si nasao da nekog generalizujes da je genocidan i sljam, sta sta vi to moj racku uradili? Sve jebeni mirotvorci, ne zna se ko veci- pocevsi od 1941 pa nadelje. Ti i idioti kao ti sire mrznju i BiH vode u dublja govna iz dana u dan.. Majmune poremeceni, ti i neandertalci pored tebe glasaju za tog istog Camila i Bakira i vode sam Bosnjacni narod u kurcinu. Sve sami analiticari ovde na Klixu a niko nema grama mozga u glavi.
@Visteludi Degenerik te napravio kao i 90% tvoje braće a to su vam preci Turci poslije 500 godina jahanja uspaljenih vlahnji tvojih prapraprababa. A šta bi sa servskom svetinjom KOSOVO republjik a sad KOSOVO DRŽAVA
Pismo je trebalo poslati i u Banoviće.
Vidim, niko od "komentatora" ocito nije ukapirao da je u pitanju unutar-stranacko prepucavanje u SDA, gdje jedna struja hoce svog gazdu da nametne ostalim SDA odbornicima. Klix JEDNOM stavi stvari u kontekst i opet nista.
Zaboravite da će Srebrenica ikad više biti simbol izmišljenog genocida. Napustite Srebrenicu i idite u vaš kalifat od 23% koji ste etnički očistili.
@Muha994 da je vrhunac ne bi onda ovi danas pisali pismo iz Srebrenice i ne bi izgubili izbore za par stotina glasova već 100%.
@Muha994 da je vrhunac ne bi onda ovi danas pisali pismo iz Srebrenice i ne bi izgubili izbore za par stotina glasova već 100%.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Oni će zubima da se grizu između sebe.
Djikani mastaju o tamo nekakvom odcjepljenju a vidi ih ovde na Bosanskome klix-u, jednostavno nemogu bez Bosne, svi minusi na postove dolaze iz izdrkotine smrdske.
@okrutan.. Da nije ti koji turćin mamu tamamio
Samo sloga pomaže i teži uspjehu a ta sloga smeta političarima. Nastoje de je unište. Sami politički slogani poručuju Zajedno, Uz vas, Za vas, u jedinstvu je snaga, .. itd I VIDITE DA TO VAŽI! Jedna te ista vlast se drži zajedno 24 godine ! Najbolji primjer Sloge su NAŽALOST poplave,a tu složnost su opet političari rasturili Zatrovali su nas sa zavidnošću, ovisnošću o njima.