Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj malo ba zar neće dodika zvat' ovaj Putin ajoj :D
Kako ih je Bake postrojio...A Scepo Radoncic i Pudlica Suljagic se sad krste od muke sto Bosnjak pobjedi.......
Potonuli smo da dublje ne mozemo. Dokazali smo da i dalje vjerujemo ublehackoj, nacionalistickoj politici, i da smo neobrazaovan i primitivan narod. Sada se nosimo sa svim sto slijedi. Mislili ste da ne moze gore, vidjecete i sami. Ali ovaj put sami smo si krivi, sta god se bude desavalo.
Ovaj brko me podsjeca na one Kurde sto su mami HAlidi bacali zlatne narukvice i satove na stol,kada je skupljala Tursku milostinju da bi obogatila malog Bakila. KAze mama Halida onim ispranim mozgovima u Turskoj "e sada cemo moci da kupimo top,i da ga okrenemo prema srbima",hahahaKo sa jednim topom ce dobiti rat. Od tijeh dana je mali Bakil u expanziji,i gospodari nasim zivotima.
E moj Reufe vidiš šta nam rade. Šta ti kaže Arsla na ovo
Kkava bolan manipulacija,pa samo slijep covjek nije mogao da vidi na koji nacin je mama HAlida varala tamo Turke.Valjda ljudi ne treba da vjeruju svojim ocima,nego sta im ovaj kriminalac maloumni Halidin kaze?DAj ba.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sa Izetbegovicem ode BiH u propast !
I ptice to znaju. Ali sta bi sad, unistice i ovo malo sto se stvorilo ali tu se nemoze nista.
Sa Izetbegovicem ode Bih u konacnu podjelu.Uskorio ce nam na 23 % ALijine Fildzan drzave oficijelna Vosjka biti ISIL.
Da je srece bilo na ovom bi mjestu sjedio jedan predsjednik za sve gradjane!
i to nebi bio ovaj naravno !
Bake je Predsjednik cjele BiH :))))
Vidi kriminalca sto je pokrao izbore.PA sta rade clanovi Erdoganove AK partije na izborima smradu talibanski?Dosli ovdje da tebi namjeste pobjedu,kao sto dole namjestaju Erdoganu. Ne znam jednog covjeka da te voli,mrze te svi iznad duse,i jeli moguce da dobijes 225 000 glasova?Naravno da nije moguce,i da se citav ovaj izborni proces treba ispitati.
je li isao prvo bake kod erdogana poklonit se pa onda tek ovi ambasadori njemu meni se cini
Kazu "izbori protekli prema zakonom propisanoj proceduri" ma kakvom zakonu, glasovi se krali i kupovali na sve moguce nacine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)