Protiv uništavanja zelenila
1
Novo protestno okupljanje u Banjoj Luci
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obračun kod Picinog korala je zapravo mnogo bitniji od samog „Picinog parka“. Povod je najmanje bitan, jer je u pitanju sukob na ideološkom nivou. \"Sudbina je htjela da protest počne, simbolično, zbog pice, što možda ima neke veze sa onom idejom da su svi ratovi zapravo vođeni zbog žena te unosi romantičarsku notu u cijelu priču. Međutim, s obzirom na dosad prikazanu upornost obe strane, romantika će veoma brzo da ustupi mjesto gruboj jebačini, a ostaje da se vidi ko će dobiti po pi... pici.\" Mozda Vam je dosadno svaki dan citati, ali mi nastavljamo setati. Nadam se da ce probuditi i Sarajevo, zar nije bilo dosta mrznje, imam pravo na dostojanstven zivot!!!!
picu za gradonacelnicu
ovo je CIVILIZACIJSKA borba protiv SILEDZIJA i treba je pozdraviti a ne spustati na razinu nacionalizma, sovinizma, ratnohuskanja i provokacije. Zaim ef. sve sto je NE PRIRODNO usahne i nestane pitaje je vremena a´l bih vise volio da si malo okrenuo protiv BILMEZA u Seheru. Da bogdo izidje \"kriticna masa\" i zaustavi LAHKOUMDZIJU sa pobratimom NARKO-BOSSOM u pohodu i rekao CIVILIZACIJSKO NE jer ova dva pokerasa rade ruzan posao.
bravo civilizacijskom NE! bravo civilizacijskom odnosu naspram zivotne sredine! ljepotu utemeljenu iz srednjega vijeka sada bi SILNICI da unovce i Grad osakate. eh da je bogdo takvih inicijativa i civilizacijskih pohoda bilo 80-tih i 90-tih prosloga stoljeca ne bi BiH krvarila i bez SINOVA ostala i ne bi nas zadesilo po cemu smo u CIVLIZIRANOM svijetu prepoznatljivi. bravo CIVILIZIRANA i BAJNA LUKO zaustavita SILEDZIJE!!!
SERBE FASCHISTE, RASISTE, NAZISTE, GENOCIDE.
E strahinja paša moj kakva su ti ovo KINESKA SLOVA? Niko te ne razumije.
pu.šenj.e kare=srpska posla
Ctahoje je odličan primjerak progresivnog banjalučanina... svaka čast klixu na zdušnoj podršci.
Ко вас јебе мишеви са 24%. Наш град, наше право на протест. Рећи ћу вам једно, морате знати, боримо се међусобно за бољи и праведнији живот у Бања Луци и нашој вољеној Српској, али када је у питању однос према Терористану ту смо јединствени, једноставно вам поручујемо да нам можете попушити каре.
Sa ovakvim vijestima se postize kontraefekat. Meni ovo vise lici na promociju europskog ambijenta u smrdskoj, nego sto je prikaz propasti u smrdskoj.
Ma dosta više, koji ste se klinac okačili za pravdu ovdje, a za lutriju ste objavili JEDAN tekst u kojem ste boldovali da nisu krivi što varaju. Ne glumite borce za pravdu, ne stoji vam.
Ututsiste vise sa ovim protstima. Razumljivo mi je sto svi zalimo da sumska propadne i da to iscekujemo, li dajte molim vas izvjesce o stanju u nas. Zar nam nisu vazniji problemi u Federaciji. Bezbeli u nas cvjetaju ruze.
Svaki Boziji dan! Pa jel` vas dosta vise?