Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odakle drotu tolike pare da posudi Radeljasu? a da, ratne donacije se krale
Esedu Radeljasu su, da se ne zaboravi, gradjani na izborima dali hiljade glasova. I to vise puta: prvo skupstina opstine, onda skupstina kantona i kasnije indirektno (tj. njegovim kandidatima) ponovo skupstina kantona. Isti ti gradjani su dali stotine hiljada glasova npr. F. Radoncicu i kao ludi kupuju njegove novine koje su do te mjere bezobzirne da slike svjetski poznatih osoba laziraju po anketama. Na kraju, sto bi rekao Balasevic : "Nisu krivi primitivci, ... krivi smo mi.".
@ferhat_80 Što se kaže kakav narod takva i vlast
jao brnje yebo sve sebi,pa ko za ovo glasa on stvarno mozga nema..
mene samo cudi kako da nije sa ovakvom biografijom u SBBu na nekoj odgovornoj poziciji :) Taman bi se uklopio
@Jinxie a zašto ne u SDA. Eto samo SBB ima krimose na odgvornim pozicijama??? Sve stranke i njihovi članovi su krimosi, tj. članovi mafije. (Upsss i ja svašta pričam)
Ovaj glavonja moze 2 kg jagnjetine mahnuti sam ,onako za predjelo ,vidi se na podvoljku ....
Samo kada mu vidim onu seosku skenju sve mi je jasno , ne trebam nista znati o njemu vidi se da je lopov ...
Na prvu se vidi da je posteni intelektualac. Vjerujem da su to gradjani onako, na prvu, prepoznali, i dozvolili mu da demonstrira svoje vrijednosti.
“Pitam ja: ‘Esade, koliko ti treba para?’ Kaže on: ‘300.000 KM’. Pobogu, Esade, to je puno para. ‘Meho, rahmeta mi babina, vratit ću ti’”, opisuje Mušić susret sa Radeljašem.. Reče Esed i potpisa sa Esad ! JER NJEGOV BABO nije napravio ESADA nego njega Eseda. :)
Čovječe, kad god izbace clanak o Smradeljasu, to budu najduzi clanci koje klix objavljuje, pa o njegovim (ne)djelima bi se mogla knjiga napisati... A on na slobodi, pihhhh
Zar nije jedan funkcioner prodao dug Energoinvesta u milionskim iznosima za neku smiješnu sumu, zar nisu nabavljeni Talgo vozovi, samo radi toga da pojedini kod nabavke, sebi ostvare korist, zar nije čoek koji je najviše naplatio bijelog hljeba, prodao željezaru Zenica za 1,00 KM pa usput i Tuzlansku banku, koji je u Turskoj posto hađija broj 1. Zar nije žena pokupila 28 iljada KM bijelog hljeba kao da će u penziju, a eno je još radi, pa se na taj naćin ismijava narodu RS-a kojeg zastupa.
hapsi govna
U Sjevernoj Koreji , zbog ukradenog propagandnog letka guliš 15 godina teške robije, u bosni ukradeš 5.5 miliona KM , glavni si baja u selu.
Klasika , ovo je stara oprobana taktika ( izmislili je srbi ) , posudiš mu mali iznos , a on vrati . Pa veči iznos , a on vrati , pa Tako nekoliko puta . Eeeee onda , od prijatelja , komšije i partnera dobiješ dušmanina. Na ovaj način je funcionisala i " radila " velika večina " biznismena " u cijelom regionu bivše nam. Svi su oni izašli iz srpske škole kriminala i lopovluka , bez obzira kojom su se nacionalnošću ( ili verom ) kasnije zakitili. Narode , dobro otvori oči , .....
@Bender Rodriguez Da ti se zahvalim , na onom dečaće , jer to imponuje , pa i kad imaš godina i kusur. Ali šalu na stranu . Pogledaj šta je o laži kao " instituciji srpstva " , zborio otac nacije ....Čosić , ali i ostali eminentni srpski lažovi....
@Ja Jesam Alien Pominješ nekakve svetske zločince , a ne vidiš da ti je šumska republjik puna još gorih spodoba , koji samo nose ljudska imena a odavno su napustili ljudski rod. Puni su svetski zatvori , zločinaca sa srpskim imenom , za dela ne zamisliva ljudskom umu. Sledi presuda ( dođivotna ) ludom doturu , a onda i još luđem đeneralisimusu . A posle toga , više ništa neče biti isto na ovim prostorima . Dobro zapamti šta ti rekoh , pa se za koji mecec seti ..Nema više šumske republjik
Pa koja moras biti budala da ovakvom debilu posudis pare,...hahahahahahahahahaha pa ovo je za plakat.
Esed ili Esad (To ti je isto!) cesce gostuje i ima duze clanke na klixu od Mehmeda Bazdarevica. Ja' lopova majko moja! A babo mu je bio putar i odrzav'u lokalne puteve u focanskoj Jabuci tokom 60-ih i 70-tih.
Zbog tebe necu ici iz bosne,hocu i ja vako da radim
Odakle Aliji Delimustaficu milioni, i to u kesu? Hahahaha prevarant preveslao prevaranta
Koliki idiot moras biti da vjerujes ovakvoj svinjecoj njusci, i jos pare da mu posudis? :D Mislim, stvarno.
Prototip Bošnjaka!!