Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinarska neumčad!
ukinuti klix avaz ftv rtrs bht1 (neznam gdje im je 2) facetv obn pink i možda bude bolje
Trebaju učiti od Borisa Dežulovića.
Još su veliki ostaci komunističkog dogmatizma,pragmatizma , ideologizma,pa i fašizma...svi oni koji ne misle kao oni ,automatski su smatrani protivnicima,neprijateljima. Nema tu ni 'p ' od pluralizma, svako onaj ko je drugi i drugačiji , doživljava se kao neprijatelj i pokušavaju mu se nametnuti svoji stavovi i dokazati da smo samo mi u pravu, a svi ostali su u krivu...komunistička ostavština isključivosti/netolerancije.
hahahah pa upravo novinari su glavni instrument i inicijator govora mrznje... ne treba dalje od klixa ici
U današnjem vremenu nema bolje teme za neku novinarsku akademiju. "Mladim novinarima" želim da što prije dobiju svoju šansu...
...tu bi im ekipa iz rahmetli ferala trebala držati slovo...manje / više, sve je uzalud, jer nema istinski nezavisnih, samofinansirajućih, medija...
tako je, rahmetli feral je dobar primjer, ...ali, feral nije "pao uzalud", ipak je uticao da dosta ljudi pametnije i pozitivnije razmišlja... težnja ka humanosti i istini se ne smije izgubiti, makar se prave stvari dešavale jednom u milenijumu :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...kako ga je i tito smanjio / ukinuo...hapsit' i trpat' na robiju...
@commi.original Obzirom da živimo u okviru "demokratskog svijeta", sada treba raditi suptilnije, recimo čovjek se oklizne zatim padne, u stepeništu zgrade iznenada se ugasi rasvjeta čovjek se spotakne i opet padne, a kada dođe zima, e onda tu je led i tako dalje..
...komplikovano, brate, i netransparentno :))
PRIKAŽI ODGOVORE (15)