Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BILA I LEJLA COLAK, NAPADALA UNIFORMISANA LICA SA DZINOVSKIM DILDOM.
Ljudi morate znati da je jedini nacin da napredujemo promjena ustava, a to je NEMOGUCE jer dejton se jedino moze ukinuti ako se sva 3 naroda sloze da budu građani BIH a ne 3 naroda .. morate vise shvatiti da mozemo napraviti predobru drzavu samo kad bi ostavili sa strane podjele naroda prema vjeri i dajte vise da se borimo da imamo pristojnu drzavu , al to baketu covi i dodiku ne odgovara jer nece moci krasti
@frs ovi koji su nametnuli dejton su znali da je to nemoguće. tako da... teško da će biti bolje, nažalost.
Najveca govna u ovoj nasoj drzavi su novinari i policija
erdogan neka posalje policiju i neka pohapse te eu stakore.....
I treba ih mlatiti veci lazova nisam video + sto vole potpaljivati narod cudo jedno
Pa niko vam ne valja. Ne valjaju novinari jer lazu, a svako moze podnijeti tuzbu za klevetu, ne valjaju doktori jer "uzimaju koverte", ne valja Dzeko jer je platio lijekove bolesnoj osobi za 6 mjeseci umjesto 36, ne valjaju advokati jer brane lopove (nece braniti casne sestre), itd.
klix ne smije ni objaviti ko je potpisao za organizaciju protesta
Novinari su najveća gamad, čast izuzecima koji rade pošteno i prenose istinu!
proteste organizovala fahrina patrija