Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesam li ja ovo dobro "skontao" oni vec planiraju budzet sa MMF ovim kreditom,,
Dobro nije svugdje ni hljeb...negdje je samo kruh.
Idemo polahko ka uništenju RS-a!
prijatelju, sreća federacija ide stazama prosperiteta i uspona, a kako god okrenes rs je dio bih, tako da smo zajedno u tome :D
Ne seri. Nisam prof. bosanskog jezika, pogrešnoj se crvki moliš. Govorim kako se govori na ovom području 100 godina i ne možeš mi pametovati šta i kako ću ja govoriti, hoću li reći Hljeb, laHko, saHat, kaHva.... I praviš se pametan na pogrešnom mjestu, bujrum idi na filozofski fakultet, odsjek bosanski jezik i raspituj se o tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)