Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ministrica ili cijela vlada znaju da na PMF-u postoji smjer Turizam i zastita zivotne sredine na Odsjeku za geografiju i da studenti koji zavrse master studiji ne mogu ni pomisljati da budu vodici. Sto je jos zalosnije, biti vodic je premija kakve poslove rade nakon studija gdje se u 90% slucajeva svodi na rad na recepciji (bez namjere vrijedjanja a bilo kojeg posla)!
Polozite brate mili. I pravnici polazu pravosudni.
Polazes da budes turisticki vodic u 49posto drzave majko mila. Dogovorite se i za Mostar sta ce vodici da pricaju nemoj da stanu dve grupe turista jedna kraj druge i slusaju dve verzije dogadjaja. Drzite se one stare srbi su krivi.
Odlično! Treba skratiti svaki pokušaj lažova (vodiča iz kruga domaćih izdajnika koji ne vole BiH i koji su je dijelili i dans je pokušavaju podijeliti po nalogu Tuđman - Milošević)
i kol'ko to sve košta?
Haaahhaha, jadna nasa vlada. Pa bolan, vlada treba da pruza sanse i tamo gdje covjek sam kao jedinka ne moze, a ne da zabranjuje i izigrava silu. Sve ljude uvesti u sistem, odrediti im neku naknadu da daju drzavi i da legalno rade. A ne ukidati, zabranjivati i sl.
Cuj debila Jusufovica, oni nama dolaze iz Medjugorja dva put na dan. Da je bogdo deset puta na dan debilcino jedna.
Ima u Sarajevu toliko vaznijeg posla, obnovite vodovod pa sve ostalo.
Sve u cilju skretanja sa glavnih stvarnih problema tipa vode i smoga. Fuj jesu mi gadni!!!!
Nove regulacije.. nove skole.. novi kursevi, papiri.. lagano tonemo ka konacnom cilju.. raspad sistema..
halo, gownarski režimski klixu. ili puštajte komentare ili iskljušite opciju komentarisanja. probirete komentare koji vam odgovaraju. pfuuuj... đubrad zaostala.
Taxiste bi trebalo educirati ali pod hitno i kamere im u automobile uvesti kako nebi bilo prevare ali isto tako uz registraciju automobila obavezati sve gradjane da moraju kupiti kameru koju ce vlasti nabaviti po povoljnoj cijeni, kao sto su to uradili Rusi i tako stati u kraj svim debilima u saobracaju! Kad znas da te snimaju vazda onda valjda neces biti toliki debil kao ovi sto danas voze a moci ces snimiti i pjesaka za kaskadersko trcanje preko ulice.
11 komentara od 68. klix je režimsko gowno.
Bojim se da će u Sarajevu uskoro jedino teroristi biti turisti
uhapsili ste deset hrvata tačno za svisvete (svi sveti) 01.11.2016, pa ste onda uveli zakon o zabrani vožnje (par-nepar) tačno za badnjak - na katolički božić (24.12.2016-25.12.2016) koji je trajao 24 sata. sad ste valjda postavili osposobljene autohtone arapske vodiče ispred hrvatsko-katoličke katedrale srca isusova. nema s vama poturicama suživota.
U ovom času ima oko 25.000 terorista u našem Sarajevu
@BiHer Da
znaci, ja ako zelim da pokazem svojim prijateljima sarajeva (a znam grad napamet) ne smijem vise to da radim, nego moram da platim nekoga da to radi... jest smijesno :D
A šta je sa RS, odustali ste od Bosne i Hercegovine?