Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ćemo realno, općenito, ovom negativnom stanju i životu u BiH najviše je doprinio upravo narod. A što je veći apsurd, narod i dalje podržava ovakvo stanje, ne buni se i sve mirno posmatra. Također, u ekonomiji moraju uvesti novi termin, i to: kupovna nemoć. Pozdrav za bezbrižne studente, radnike i penzionere 👍👌👏👏👏👏👏
Opalio Hasu auto ... i lezi on sad u bolnici, ono dosla djeca u posjetu .... Narod k'o narod kako dolazi neko donese voca, neko soka, neko keksa .... Jedu djeca zamazala se sva kad cujes Hasu sav sretan .... Samo jed'te djeco .... nek ste vi meni zdravi i zivi .. bice opet svega ... Bacice se babo pod auto cim ozdravi
crno....
Ova Vlada samo kreše i nameće. Ovdje ljudi jedva da imaju ikakva primanja, radili ne radili, a cijene nam bubaju ko da smo u Evropskoj uniji gdje imaju 10 puta veća prosjećna primanja.
Neka neka, dabogda hljeb sto maraka bio, fukaro dusevna
Tako nam i treba!!!! Treba nam i gaće s guzice skinut, nismo bolje ni zaslužili kad dopuštamo, ili bolje reći biramo ovu bagru da nas dere godinama. Samo derite do kože.ba !!!!!!!
Jucer sam vidio, covjek ima 60 godna, zavrsio fakultet u roku, 35 godina radnog staza, strucnjak u vise oblasti nema para da kupi cigare, nego mota duhan, i to ne kvalitetan, jeftin. Nije li vrijeme da nasi politicari kazu bandi iz EU, MMF WB da paralelno s podizanjem akciza na visoko tarifnu robu, i uopce cijena moraju raditi na podizanju standarda stanovnistva ?!
Boli njih briga za standard stanovnistva. Gladan covjek misli samo kako ce mu neko dati da jede, a ne kako ce promijeniti sistem da nikad ne bude gladan.
Sve dok ovce sute, bit ce i gore...
Živjela vlast , smrt Narodu !!!
i svima koji nemaju da potplate sudive i tužilaštva
A nisu se sjetili smanjiti PDV na osnovne životne namirnice poput kruha i mlijeka.
Trazili ste-gledajte! Niste hteli bratstvo i jedinstvo, imate sada glad i bedu...
@neven1milanovic Ne, mi smo htjeli bratstvo i jedinstvo ali nismo htjeli velikosrpstvo i ugnjetavanje ;-)
Pa eto Udruzenje, hajde, sta cemo? Vi ste nasi predstavnici, dajte mjere..
Ovom sadomazim3 jer na linku nesto nemoze da se odgovori!! Prvo procitaj sta sam napisao, proizvodi koji se uvoze su skuplji a jedan Pepsi se uvozi i nije BH pice!! Zato sam ja vidjeo recimo u edeki je kilo teletine 30€ a u BiH u mesari 18km samo jedan primjer a ima ih dosta..
@hazbinatorrr prije sve ga nauci se malo kulturi izrazavanja pa onda procitaj moj komentar gdje sam naveo da u BiH su male plate a cijene nisu toliko visoke kao na zapadu, ako znas citati valjda da shvatis nesta!
Kakvo poskupljenje goriva. Pa kad je gorivo bilo 2,40 bilo jeftinije sve nego sad. Kad je pojeftinilo gorivo nisu pojeftinili nista, a sad bi da poskupe kad poskupi gorivo.
Alkohol, cigarete, kafa i tako neke stvari su luksuz svugdje u Evropi al jbg kad brašno podje poskupljivat onda ne valja i gorivo
Ma nema veze,sigurno penzije i plate isto tako če da rastu..Imali u "RS" već minimalna penzija od 200,-KM?
bičuj bičuj me, bičuj Bakire! Uzmi ovaj kaiš, modrica nek ostane!
Opet narode harač, a mislili smo da je to davna prošlost!! Sad još u NATO, pa da naši momci idu braniti i krv liti braneći granice neke Litvanije, Estonije..!?
@tresiglavic1 Ovo nema veze s nezavisnoscu, ovo je cijena naše želje za ulazak u euroatlantske integracije uzimanja kredita od MMF-a ! Da je drukčije, vodila bi se sigurno drukčija porezna politika!! Preko trnja do zvijezda!!
Draze mi je braniti granice Litvanije, nego Rusije.ты понимаешь, друг?