Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije voz, ovo je tramvaj.
Sta cu u Mostaru, hocu do Ploca pa dalje.Ovaj voz i ako vozi samo guta pare. Nerentabilan je i pravi promasaj je relacija. Ovi iz ove sluzbe se prepucavaju koje su novine sta napisale i pisu demante.Sto ne obavijeste gradjane o milionskim gubicima u zeljeznicama u Federaciji i nevidjenom lopovluku ???
U sluzbi za odnose sa javnoscu u zelj.federacije sve cirkusanti , a prednjaci Samir Kadric koji je inace po profesiji oficir iz jos bivse JNA.
samo koliko dugo. a ništa ne pišete o išaranim sjedištima i otkinutoim naslonu za ruke u prvom vagonu?
voz je ludilo, prva liga .... a lopove na vjesala
Od kraja rata do danas ova uprava na celu sa Nedzadom Osmanagicem je nesto najgore sto se desilo zeljeznicarima u Federaciji. Vrijeme ce pokazati koliko su pokrali zeljeznickih para i koliko su se obogatili.
cuj fahro slago? ne mogu da vjerujem.