Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanski ambasador u našoj državi Edvard Ferguson (Edward) u otvorenom intervjuu za “Avaz” kategorično je poručio da ne može doći do podjele BiH, a samim tim ni do otcjepljenja RS, niti do stvaranja trećeg entiteta. – Tačno je da politički lideri i stranke provode previše vremena razgovarajući o daljnjim podjelama ove zemlje duž etničkih linija. Osnovna formula ugrađena u Dejtonski mirovni sporazum je ta da je BiH jedinstvena, suverena država koja će to i ostati.
Zivjela Republika Bosna i Hercegovina !
Moze samo doci do ukidanja genocidne tvorevine ! A tako ce i biti !
Dje su ba ljiljani na autoputevima jedne i jedine, suverene 😂
Polahko, pa nismo toliko naivni da zbog toga dizemo tenzije i eventualno blokiramo dalju gradnju, kad bude povoljan trenutak desice se i to, to je svima u podsvijesti samo vi to ne kontate hahah
SDP je iza sebe za 4 godine makar ostavio 36 kilometara autoputa .
neka grade ali mislim da to nije dionica za autoputa
U ovoj državi izgleda samo 'crveni' nešto korisno rade, mada je Dodik ujutro crven, popodne fan Kalabića Drage. Problem je što, iako grade, ovaj autoput će biti Rijeka Sava - Doboj, ali bukvalno. Naprijed SDP i povratak komunizma, nema Bosne bez Crvene ideologije
Sta reci osim SVAKA CAST!
lepo bre, kad mileta budu vodili na ispitivanje da ne mora da se trucka
Idemo PRORUSKI SEPARATISTI IZ SNSD da gradimo puteve. Dr S
Kada napravimo zahvat kao sto je Srbija "koridor-10" e tek tada ima da se hvalimo!!! https://www.youtube.com/watch?v=LTY416mCDts
Bosanskohercegovačkog autoputa Banja Luka - Doboj O matere vam se naj ebem Bal ijske. Mi Srbi od usta odvajamo da napravimo našoj majci Republici Srpskoj auto put a lojave Ba lije se prikače i prisvoje ga sebi iako nisu dali ni marke. Gov na jedna imate li mrve obraza? 2018. NEZAVISNOST!!!
RS je dio drzave BiH, tako da je sasvim tacan naslov, samo gradite nasu nam zajednicku drzavu BiH
RS je u posljednje četiri godine na jedinstveni račun uplatila 6,6 a Kanton Sarajevo 9,2 milijarde KM poreza. Hvala i dovođenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir je vizionar, on štedi pare od puteva za leteće ćilime .. on zna, narod zna
@maxbunker Razumijem ja to sve ali ne razumijem (prvo) firme iz Rep.Srpske i Federacije! Da ti dodju makedonci i uzmu posao.
@Separatista2 U federaciji rade ŽGP i euroasfalt. Nisi mi baš upućen. Euroasfalt ima godišnji promet od 200 miliona KM, integral 140 do 160 miliona.
Srpska republika svakim danom sve lepsa i bogatija bravo Mile
9. Januar?
Mile ponovo pravi račun bez krčmara. Ovaj autoput će ići samo do Gradiške.
@antibiotik Ambasadoriiiii...Pa nemoj sutra reci da nisi protektorat ako ti o sudbini zemlje odlucuju oni.Na kraju krajeva oni samo prestavljaju svoju zemlju u zemlji u kojoj gostuju.