Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jos uvjek nas vode nekakvi koalicioni lideri koje narod nije birao i imaju podrsku 5% ekstremnih nacionalista,ostali izgubljeni u prostoru i vremenu zahvaljuci vama!
Je li ti Novaliću misliš da u Vijeću Evrope sjede budale koje ne znaju da vi ne radite ništa vezano za agendu. Kad je riječ o zapošljavanju u javni sektor i uvođenje moratorijuma na zapošljavanje, slagao si ih, jer prije uvođenja moratorijuma ste popunili i napunili sav javni sektor sa svojom familijom i prijateljima. Kada ste završili, napravili ste moratorijum na zapošljavanje. Najveća korumptivna prevara! Ti govoriš o smanjenju korupcije? Oni Novaliću čekaju i traže povećanje standarda građana. Njih ne intertesuju isprazne riječi. Traže pozitivna dešavanja na terenu, ali u korist građana. Tako su kazali.
...ukazavši posebno sektor koji se odnosi na snaženje vladavine prava"....HAHAHAHA super, ipak su imali vremena I za malo humora! Od ponedeljka pravna drzava!
Novalić je najveća šuga koja se pojavilla na političkoj sceni od rata naovamo. Podruku sa Bakirom.
Kriminalci iz SDA i HDZ izglasali, a ne provode reforme :) Bravo Bosno i Hercegovino, kriminalaca političara nama ne fali :)
ovaj i onaj u borbi protiv korupcije...
jadna majko i reformi :D:D Mislim da je sastanak bio gotov nakon 5 minuta
vidim mjere štednje ;)) gori u podne ;))