Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pusti se ćorava posla. već si nas zavalio i nikakve fajde od kada prdiš u fotelju od tebe smradu. sve je skuplje a uslovi za rad gori sa nižim plaćama. uvjeti zapošljavanja sada se pored plaćanja 10-50 hiljada moraš i nagiziti.
kakvi idioti vode državu...bez premca, jedni od najglupljih ljudi FAKAT žive u BiH !
Naši su svi troškovi, dok vi rasporedjujete lovu i objašnjavate nam kako je to dobro za nas?
--- Jedan od uvijeta MMF "da materijal nije naše vlasništvo". Dakle Fadile moj dragi DUG koji nam praviš sa svojom strankom i savzom za bolju budućnot je javan A MATERIJAL KOJI POTPISUJEŠ TAJAN, toliko je povoljan za javnost !
znaci niko nema pravo uvida, dok ne bude vec sve dogovoreno i zapecaceno.........hmmmmmmmmm.......
Ma vama je sve ispolitizirano što vam ne paše! Fadile vratit ćeš se u Gradačac jednog dana. Vidjet ćeš kako je kad izgubiš obraz.
Ima dobre rakije za grižu savjesti. Ili će otići daleko daleko...zbogom žohari.
Ima dobre rakije za grižu savjesti. Ili će otići daleko daleko...zbogom žohari.
muljas nas frljo frljavi!!!!!!! to ce nasi unucici vracati, zato pokazi nam sta ste zajebali frljavi stvoru odvratni
@naftalin nece unuci, vec naredna vlada. Vjerovatno SDP-ova, na koju ce te vi pljuvati sto krese stavke iz budzeta kako bi vratili kredit.
@liberalism ne treba stavke kresati vec citav budzet, nijedna vlada ne moze posao uraditi kvalitetno kao sto to moze slobodno trziste......
Nije naše vlasništvo, ali će dug biti naš. I naših unuka.
Novaliću tvoj smrad je nepodnošljiv. Smrdiš na korupciju kao i ostale tvoje "kolege".