Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme za ekonomske reforme je vec 25 godina
Bas ce ih pokrenuti ovaj "menadjer" iz realnog sektora,vidi mu se na cehri da je menadjer!
Nazalost rijec reforma i SDA ne idu nekako u isti kontekst. Vise SDA odgovaraju rijeci kriminal i nepotizam.
Munafici mjesto vam je u dzehenemu
Ne treba nama reforma državne uprave, premijeru. Nama treba revizija stečene imovine i revizija dodjeljenih koncesija na prirodne resurse. Ako misliš da ćeš reformisati nešto time što državnom službeniku smanjiš platu sa 1000 na 700 KM napravio si samo sebi medvjeđu uslugu. S druge strane se milioni slijevaju u džepove pojedinaca. Ako ovo ne možeš riješiti daj ostavku što prije i ne blamiraj se, kruško.
I opet jedna paranormalna pojava. Dok svi "uglas" pljuju po SDA i funkcionerima iste stranke, ona UBJEDLJIVO I UVJEK POBJEĐUJE NA IZBORIMA, Vodi ovu zemlju (zajedno sa HDZ-om i SNSD-om) u ambis. Izgleda da za SDA glasaju samo oni koji nemaju pristup internetu. :) hehehe Ili bojkotuju klix.ba. :)
Haj necel se i to desit :) Ne moze biti gore nego prethodnih 8 godina kada su crvendaci bili zajahali za vrat narodu pa su i pored uvodjenja PDV-a i enormnog povecanja novca u budzetu uspjeli dovesti drzavu na rub provalije. Uz to je i Zlaja prevarom sa kandidaturom Komsica za Hrvatskog clana predsjednistva Federaciju doveo u krizu iz koje ce se tesko i izvuci. Da me neko pogresno ne razumije, ne kazem da je SDA nesto dobro, naprotiv, i tamo je go lopov, samo kazem da ne moze biti gore jer su nas Zlaja i kompanija doveli do najnize tacke, zaduzili kod MMF-a za pokoju milijardu i unistili sve sto se unistiti moglo. Sad je ove pritisla EU pa mozda nesto i uspiju popravit.
imal govora o tome kako zastiti muslimane u RS
Vazda isto
Poganceri bezobrazni, reformirajte mozgove i obraz svoj! Ljudi moji, prica se da ce sve vise i u javnoj sluzbi kao i drzavnim preduzecima biti aktivirani UGOVORI NA ODREDJENO. Treba vidjeti hoce li reforme ukljuciti i reforme njihovih plata, ako ne, treba ih srusiti Allaha mi!!! I to revolucijom!!!
jel povoiljan ili ne nije ni važno.....jer je zadnji voz svakako.
Ma mrš u p.m nekome rat nekome brat, dok su naši očevi ginuli Bakir i SDA kompanjoni punili sebi dzepove.