Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moguce je da cemo vam yebat majke svima !!
jb majku koja ga je otelila. na 10 milina kolika je kamata od npr 6%. nek vam mame rade Novalicu na petlji pa nek dopune sto im djecica potrose!!!! i svicarku bi vi sjebali za godinu
miliona* lapsus
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta je mafijo iz SDA neda vam MMF pare? hahahahahaha
Bolje grob nego rob!!!! Nadam da ta vlada nije toliko glupa pa da nam da pare. Samo bankrot nas moze spasiti ovih smradova ili protesti ali ne k'o sad sto bili. Ispred kuca, vikendica i ostali njihovih objekati protestovati ali NASILNO!!!!!
..zaduženja kod komercijalnih banaka koje nude niže kamatne stope od MMF-a, čak i dvostruko, ali nije želio precizirati o kojim bankama je riječ. " Samo ima još jedna razlika, MMF je za kredit tražio i reforme i uštede, komercijalne banke to ne traže.
komercijalnih banaka...o retardi jedni
Vidi mu njuške - ni sam nije zadovoljan ovim što priča. Hjde ti bratac u svoje selo natrag! Dok ti je vrijeme.
Bando lopovska! Zadužite se kod grobara. Kako ste krenuli brzo će vam trebati! Biće novih Valtera!
Evo baba na FTV :D
I ovo laprdanje treba iz moralnih razloga da komentari izostaju ili brate idi na proteste ili suti od ovog nista posla nema
mislio sam suplja po forumima
Sta je stoko,mucete i blejite preko neta!!! Nekvam dusu uzmu i prodaju opet bi Bosnjo sutio i trpio. Godinama se zaduzuju da bi sebi enormne plate isplacivali i ko se to pobunio? Kad bi ljude na cesti hvatali i organe im prodavali opet bi narod sutio i govorio "Sreca pa mene ne uhvatise"
Odgovor naroda na ovu lakrdiju od ideja je Građanska Neposlušnost /jedino ispravno rješenje / Zašto bi mi plaćali sve 4 puta skuplje da bi ovakvi živjeli na visokoj nozi. Uzmi iz plata uposlenih u ogromnoj državnoj administraciji i javnim preduzećima koji su sebi namaknuli plate u rangu Njemačkih primanja kao i cijene energenata a zakonski se monopolom zagradili tako da samo oni mogu to da rade i da samo oni od toga dobro da žive. / i riješen problem i nema zaduživanja ni kod MMF-a ni kod banaka /
Ovaj zanijetio bas da nas u crno zavije!
hajd hajirli vam bio jedan kredit od 50 milliona sa kamatom od 12% kod komercijalnih. Odma zovite HSBC ili JP Morgan oni ce vam dati. Sta je to za vas 6 miliona kamate godisnje.. pussy smoke .. jeli do mene ili se i vama cini ovaj SDA expertni kadar ko malo retardiran.. a tako i izgleda
Najbolje rijesenje je Federalna taksa od 30% na sve strane proizvode, tako mozete povecati budzet i pokrenuti BH privredu. Zaduzivanje kod bilo kakvih banaka i mmf-a nije nikakvo rijesenje jer da ste uzeli kredit za pokretanje privrede to bi bilo uredu ali uzeti pare da ih potrosite u penzije i da zakrpite budzet nije normalno, dokle mislite posudjivati pare, sta ocekujete, od kojih para cete vratiti te kredite.
Jest tuzan sto nas nije jos uvalio u kredit.....stoko
Ja vlade i govana majko moja. Sve nekakvi strucnjaci a i moja rahmetli nena bi fino mogla otici u banku i jamit kredit uz 8-9% kamata.
Da hocete propasti