Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zahvaljujući tebi i takvima gospodine Fadile ruši se ugled BiH u svijetu.
Fadil voli Audi Fadil voli BMW Fadil voli dolare Fadil voli Evre Penje se na stolove Voli separee Nemoj biti siguran da Fadil voli teebee
ja dobre pjesmeeee .......
Da se ti pitas ne bi snimili nikakav film jer treba samo za hljeba i soli..levatino..
Oceli ti zaprimiti aplikaciju sto ti je jaran Cova predo jeste proslavljali luksuznim vatrometom (izvini Fadile na rasipanju narodnih para) jeste S ra li 20 dana o predaji a sad pusa kako to kad si ti "AGENDU" prosto rastavio na proste faktore .Citaj malo Fadile prije nego pocnes lupetat http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvati-pohrlili-po-gorivo-i-namirnice-u-bih-spremnik-jeftiniji-preko-70-kuna/876308.aspx Sad ce biti da BiH sirotinja vozika se i kupuje luksuz u BINGU !
Nazalost prepoznatljiva je potakvima kao sto je ovaj politicar
kako li je tek po vama prepoznatljiva.. pola vas ne može u Ameriku uć
nije ni #fadileoprosti za potcijeniti.. samo sto je danisov doprinos prepoznatljivosti BiH po dobrom, a fadilov po potemkinovim selima, luksuzu i dobroti koju mi, obicni gradjani haman samo ne vidimo, a tu je ona.. ukljucujuci i med i mlijeko iz draganove aplikacije za EU.
Fadile oprosti mu za Medvjeda.
Ja reko babun, protrljah oci kad ono ublehas Fadil
Divi mu osmjeha, ko ajkula!
Fadile, sto ga nisi opomenuo da troši previše. Vidi samo koliko je para za film spiskao a dobio pišljivog srebrenog medvjeda :D:D #fadilesorry
A zahvaljujući tebi, nismo ni na stočnoj pijaci.
#Fadile oprosti, ali naša zemlja je poznata i po tvojim izjavama. Hvala ti za doprinos!!!
A zahvaljujuci tebi treci po siromastvu
Sad ce Fadil da uvede akcize na nagrade :D
zahvaljujuči blesavim izjavama Fadila Novalića, BiH je postala prepoznatljiva u svijetu..