Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
B SDA?
ja cu oformiti KSDA
Četiri poslanika SDA zajedno sa prodanim dušama iz SDP i DF su od Fikreta Abdića ratnog zločinca napravili faktor koji ruši Vladu. To je suština onog što se desilo u Krajini. Nakon 20 godina izvukoše nam ga pod nos kad je bio jednom nogom u zemlji u svakom smislu.
Samo Daj 'Amo!!!! ili Sex Drugs Alcohol
pozdrav za zemljake srbijance. imam jedno pitanje: da li su svi pravoslavci na balkanu srbijanci, ili? molim samo ozbiljne odgovore, bez nekih provokacija. unaprijed zahvaljujem
Svasta, zar ovi i poslije 25 godina nerada i kradje jos imaju pristalica.
samo ratujte međusobno, to se cijeni
jao faca lepbtebo
majku li im! Kao i na svim drzavnim ustanovama, zastava drzave okrenuta naopako
sujevjerje.
majku li im! Kao i na svim drzavnim ustanovama, zastava drzave okrenuta naopako
Doso je i tajdan
Cuj mozemo radit sad u punom kapacitetu :))) pa cista metafora
To je ta igra koja traje 25 godina, kako god glasaš sda na vlasti. Df i sdp koji su podržali manjinsku vladu i ranije su koalicijama spašavali sda od opozicije.
Pa ne baš. Ovdje se zapravo izvlači zaključak da su SDA i ASDA kao desne opcije apsolutni pobjednici izbora, a vlast preuzimaju komunisti iz SDP-a i DF-a i Fikretovi fašisti zbog nekoliko pojedinaca iz SDA čiji su lični interesi bili nepodmireni, a navikli su u proteklih 20 godina da vedre i oblače.
Kad vojvoda Kadić-Poplašen to kaže onda to ima težinu, sve go hajduk i ovi i oni....
bem ti sunce i majku kad se krimosi vise ne mogu da sloze ko ce vladati treba bas otici iz ove drzave...alo ba saberite se pa nam sve oduzmite, djelite posteno