Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo dalje sve do medalje. Aferim načelniče :)
Protiv svakog covjeka covjek se moze braniti, a protiv pohvale ostaje bespomocan. Frojd
I opet su nacelnik opcine Novi Grad i opcinska administracija pokazali koliko je bitno da se gradjani ove opcine osjecaju sigurnim..
Neka je bila postavljena dok su prosli "gradjani" bili na vlasti. Pa gospodo najbolje bi bilo ne raditi nista posto vi bas veliki "gradjani" nemate nikakve koristi od toga osim da pljujete.Kako god svaka cast na sredjivanju Opcine,kome se ne svidja nek ide u drugu.
Svaka normalna vijest u nasoj zemlji ocigledno nije dobrodosla. Cim je rijec o necemu dobrom tu je i more losih komentara. Samo nek se pravi i napreduje. Pa nek je to i rasvjeta.
Sad ce i da svijetli, a koliko su wati sijalice? Bas su gradjani srecni, dobise bandere. A to sto je kompletan vodovod grada usmjeren na upumpavanje vode u Hadzicko jezero to nije problem. I to u vrijeme " velike suše" kada su na snazi "redukcije vode". A kako objasniti to ?Vjerovatno je voda u šeikov bazen dosla sa Nijagare.
Ovako osvjetljenje Efendic nije imo ni u Ustikolini,svaka cast! :D
Kad covjek procita da je vijest postaviti javnu rasvjetu u glavnom gradu,da se odma ubije ko´siroce
preljep doprinos.