Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedinu svijetlu tačku u bosansko hercegovačkom pravu žele da unište advokati i sudije , koji su do sada opljačkali narod za svoje usluge a slučajevi na sudu se završavaju telefonskim pozivima moćnika iz politike kao što su ministri , premijeri , načelnici i drugi . Mišljenje je da su advokati vladari iz sjene i da oni vode glavnu riječ kad je u pitanju kriminal u BiH-i.Podrška Notarima i pozivam kompletnu javnost i građane da to isto na bilo koji način podrže .
Rece jedan notar i ostade ziv, predstavi se
ista govna i vi i advokati.....krvopije :)
Ne uzimajte notarima posao. Od cega ce zivjeti?! Mi volim da ima placamo velike sume za copy-paste ugovore.
ovi uzimaju lopatama pare. organizovana banda koja ima zakonom uredjen monopol
i notari i advokati u 90% slucajeva su g o v n a
ne znam kako je u ostatku države ali u hercegovini, ugovor o kupoprodaji 10 m2 zemljišta (vrijednost 120 km), jod notara košta 259 km ... znači duplo skuplji ugovor, nrgo zemlja ... notari su banda lopovska
250 km
čisti monopol............