Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah, sjećam se k'o da je bilo jučer kad je Ramiz Salkić, lutka draga, pozvao je Bošnjake na oprez i izjavio da je nemoguće da je to Bošnjak uradio. Znao je Ramiz da to nije djelo Bošnjaka iako istraga još nije ni pokrenuta. Ma kakva istraga, ova dva baksuza se nisu još ni ohladila kako treba. Što se tiče Krkića, rek'o je na Sudu da se malo zanio na Bajram pa mu halališe i pustiše ga nazad u Norvešku da mariše ženu i djecu k'o pravi dobri mumin.
Ima li koji vehabija a da nije bivši krimos i narkoman?
Za njega je bolje da je narkoman ipak.
postoje vjernici ,muslimani a vehabije ne .... Ima , skoro u Medjugorju djevojka i njena baka prihvatile Islam . One se žele spasiti a ovaj balvan Tvrtko ne želi , prkosi i luta u svom životu ....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Naš interes u ovom slučaju je taj što je riječ o državljanu norveške koji živi o vdje i ne možete se izvuči s ozbiljnim zločinom samo ako promijenit državljanstvo. Ne ostoje garancije" WOW, KLIX. WOW!
Zikrija treba češće da uvraća u zavičaj... jah...
Zikrija Krkić....norvežanin....
Ma yebo bradonju, nego što je nezgodan ovaj norveški jezik sunce mu zimsko, a ja kontao da bježim tamo...
--- uviđaj amaterski Dobro Srpska je specijalista za amaterske uviđaje policije . Od nje je gora samo Federacija, ali zar to treba biti razlog da se suđenje prenosi u Norvešku. PA tek je prošlo 28 godina od stasanja istinske demorkacije na ovim prostorima, treba VREMENA i SABURA ! :(
Vidi se da je neki fini čova...
Ziki je bio nestašan...
Ne komentarišem ništa, u pregovorima sam sa redakcijom Klix-a.
Gvno smrdljivo.
u tvom srcu ...
zalosno je to. što ima ovakvih tipova milion mali. klanja moli se Bogu a vamo zadaje teške udarce familiji i društvu.
Vrijeme ce pokazati dali je kriv ili mu je neko podmetnuo, sve je danas moguce.
Da se zovem zikrika sam bih sebi presudui ne bij posten svjet maltretiro jer su mi bradonje napunile glavu glupostima
Vehbos uništio dva zivota, na slobodi... koliko je moćan sud/pravda u BiH. Ljudski zivot jedna 0.
stiže ga pravda