Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
140 KUĆA, SITNICA STRPITE SE SADA SAMO DA SE VODA POVUČE, DA SE VLAGA ISUŠI I VLAST ĆE U ROKU OD MJESEC DANA SVE DA VAM NADOKNADI! PRVOAPRILSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
5 x farz dnevnih namaza = 20 minuta . To nije teško .
@real-taalk Nije teško ali bi farz bio kudi kamo efektniji da se na Ilidži uz obalu rijeke sa obje strane izgradi po desetak džamija, što hitnije i nema šanse da se poplava ponovi!!
Meni su ovi ateisti uvek bili jadni
Možda se stanje normalizuje ali mi Dabogda...
Pa čemu minus??? Bas nisam bio nekulturan jooooj :D
Oni samo glrdaju vodu, lopate i vreće i branite korito a ne avliju....najsmiješnije kad vidim oko avlije vreće a ostavljen ulaz za auto.....jer voda neće tim putem....samo gledajte, pravite kuće gdje stignete, i čekajte da država pomogne...
@ved tačno, umjesto da se late posla i sa svake strane rijeke na obali izgrade po desetak džamija, tada poplave nikada više ne bi bilo, garantujem...hahha
Izvini, nije mi jasno kako će im Džamije pomoći? Vjernik sam al mislim da im je pametnije obezbjediti prvo korito, pa tek onda ići u Džamiju, ne mogu klanjati ako bude pod vodom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"normalizuje"
7 godina poslije... opet poplave
Zasto bosnjo bespravno pravi (a nikad ne dovrsi) kucu od 500 kvadrata na 3 sprata i s potkrovljem? Pa da ima dje pobjec od poplave !
a usput još tu bespravno sagrađenu i nikad ne dovršenu kucerinu od 500 kvadrata dobro zagrije na ugalj i onda kuka sto je zagađeno i što truje svoju djecu i citav grad.
ima li gdje ziro racun za pomoc?
ko da digne 4.sprat???
Bojim se da će već u petak opet bit ; p o m a g a j Bože ....!!!