Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nas te iste ustashe iz HVO-a su nacelnici opstina, policajci, inspektori po Hercegovini, Kiseljaku, Vitezu i udruzeno ISISAVAJU pare iz BiH, udruzeno izbjegavaju placanje poreza. pa vi i dalje pijte janu i slicne ublehe koje nam uvoze
*danas
...uvijek sam ja govorio da je kemal od pdv-a rvat, al' mi niko nije vjerov'o...
JEBES MEDJEDA U SUMI,AL STA KAD TI NAVRATA DODJE....
*NA VRATA
Radi se o tome da je Tuđman znao da se ARBIH ne može poraziti niti bi USA kao najvažniji saveznik Bošnjaka ikada tako nešto dozvolila.
...hoćete li pravu istinu o sukobu ARBIH i HVO ? Bez uvrede, nemate vi pojma šta je i ko je sve tu upetljan.Od Aleksandra Vasiljevića načelnika KOS-a do ... kakv Tuđman kakvi bakrači...
bosna najvise najebala u svemu tome moj ante!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaan-teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...okani nas se svega tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Hrvatski narode ako zelite jos kredita, eura, dollara od MMF'a i slicnih institucija morate priznati vasu ustasku proslost i genocide. To je isto i Srbija uradila, sada je vrijeme i za vas.
Četnički smradu,ti da imaš trunku morala šutio bi do sudnjeg dana,tvoj narod je jedini narod koji je počinio GENOCID u Evropi poslije drugog s.r.!
sta je ustase...ne moze samo da se udje da se rusi tudje...zar vam nije rekao balasevic hahahahahahaha...mora neko i da bude kaznjen...nema vam tite da zataska zlocine nad muslimanima...
isti ste vi svi krscani...
Svi naši narodi su fino zajebani u ovom proteklom ratu, samo to neki još uvijek nisu shvatili !!!
nisu svi isto zajebani isprana glavo komunjarska....
Ispričati za udruženi zločin i naravno platiti štetu materijaln. Izviniti se Hrvatima u BiH, naročiti prevarenima po raznim osnovama, sve do one koji su ti isti optuženi i njihovi naslijednici učinili poslije rata pljačkom. Plačkom donacija, privatizacija, zavođenjem Hrvata da su ugroženi i još toga.
Zaigrala macka i pred Ustaskim vratima,neka vidi svijet sta ste radili i pokusali pripojiti ono sto nikada necete imati.