Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika zahvalnost narodu i vladi Savezne Republike Njemacke. U nevolji se poznaju junaci i prijatelji, a vi ste bili i ostali nas iskreni prijatelj.
i čudio sam se da bi lajk kurva propustila ovakvu priliku da dobije lajkove zaboravio si reći da ih voliš i da odbacimo razlike
Ostrugo, odbaci razlike! Voli te tvoj internacionalac! Čuvaj se! Jedan život imamo! hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
1 milion -taman da se podijeli ovim našim političarima za pretrpljeni strah što su napravili par selfi-ja na poplavljenim terenima i terenima zahvaćenim klizištima.
Ma ne smije da fali. U ovim teškim momentima svi moramo biti složni. Poželjno bi bilo da se svi odreknemo bar jedne plate, samo da njima ne zafali,NEDAJ BOŽE. :)
ostruga et me po tebe pa idemo u pičarenje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko li ce ovo spakovat u dzep?!
Samo da dodu u prave ruke.
fala svabama
Deutschland, Deutschland über alles!
Drogba dao porodicama udusenih turskih rudara milion €. Aferim !
Malo milion!? Pola lagumu, pola ridjobradom, ode milion. A di je lepi Mica. Nego, braco svabe, posaljite jos 2. Lepom iz Konjica, pa da se namiri s' jaranom Covicem. Istrosio se co'jek dok je skrenuo tok rijeke Radobolje na vrijeme. Nedaj boze da nadodje k'o Bosna, a kamo li Sava? Od treceg miliona, nesto ce ostat za poplavljene.
Telecom Hrvatske obezbijedo besplatne pozive, BiH telekom obavijestava raseljena lica da se ne brinu, racuni ce biti naknadno ispostavljeni. Vaš BiH Bakir Telecom.
Svaka čast na pomoći, al ne dajte keš, ovi naši će sve opljačkati.
Joj pado na gujicu koliko su darljivi ovi Njemci, da neče propasti sami zbog ovog veličanstvenog dara?
Narodi u BiH i Srbiji ni krivi ni dužni za ovu katastrofu koja ih zatekla, patili u ratovima 91-95:e od ratnih dejstava i ratnih profitera, pate evo 1996-2014 od tih ih isti i još im ovo trebalo. A grci koji su žvili ko grofovi zadnjih 20g na račun EU, primali svi 14 mjesečni plača svake godine, išli u mirovinu sa 54 g sa punom penzijom, da ne nebrajam sve ostale privilegije koji niko u ostaloj Evropi nije primao. Kad je sve otišlo u.p.m. onda prvo dobiše 100.000.000.000 eura a kasnije još toliko, tako isto Irska 100.000.000.000, Portugal također 100.000.000.0000 , Španija itd itd, a sve to što su potršaci spičkali i banke pronevjerili dobre volje.
A nama ovolika katastroaf., još nikome nije jasno kolika je jer smo svi zauzeti trenutno hitnim pitanjima i spašavanje ljudsih života i pomoč nam stiže od 6.000.000 eura, e pa svaka im čast, nek obrišu dupe stim, to je ko kap vode da ti neko ponudi.
najjači su ovi što se zahvaljuju njemačkoj. To je isto , nek ti na ulici dadne 7 feninga, a ti mu ljubiš ruke, i govoriš , hvala hvala, vi ste oduvjek bili veliki prijatelj.. Dajte malo gledajte sliku u globali, a ne jel vam neko daje sadaku i milostinju.
50.000 $ - USA veliki prijatelj BIH 50.000 $ - Anđelina Jolie najveća zaljubljenica u BiH 500.000 KM - Kina (petina svjetske populacije) 1 MIlion € - Njemačka za za Srbiju i BiH (Najveća ekonomska sila) Nemojte se brukat svijetu...
Njemačka (Najveća evropska ekonomska sila)
Sad cu ti ja opisati kako stranci reaguju kad cuju za novo sranje na Balkanu. Prve rijeci koje izgovore kad cuju za novo sranje na Balkanu je "not again". Srbi kamce sadaku svugdje, ama bas svugdje, nisam znao da su tako talentovani za sadaku, maltene prijete kad traze sadaku, kao da su im cetiri atomske pale na Terazije, a ne da im je Vucic razvalio Obrenovac da spasi Beograd od poplava. Medjutim dobiju odgovor najcesce koji im se ne svidja. Zato su sad uzeli drugu strategiju, sad se reklamiraju sa Bosnom i tako kupe lovu, naravno da Bosna nece vidjeti nista love od toga. Prema tome, sad idu sto-hiljadarke, sljedece sranje idu hiljadarke, a ono sljedece za koje ja ne sumnjam da ce se desiti, tu ce biti "mrs".
dobro je reko Vučič, šaljte nam samo ozbiljnu pomoć, u protivnom nemojte ništa ni slat. Sad se vidi , šta u nama vide.
Čuj Njemačka? Šta će nam novci od ćafira? Treba zatražiti novce od Saudijske Arabije, tamo su braća. U nas u Zenici puno naše braće bradate. Gušća im brada nego meni runja među nogama.
Papčina! Svašta se naselilo u naše sveto Sarajevo! Sarajevo ljubavi moja!
Miliona Eura za 14 Miliona ljudi. 7 Feninga svakom. Pretrgli se. Škrtci jedni, daboda vam Židov bio kancelar.
Srbija 10 Miliona, BiH 4 miliona. Na ovo cifru , 1 milion je ništa.
ljubi vas šemsa ♡